streda 1. apríla 2015

Letné paplóny

Letný paplón je ľahký, jemne chladivý a obmedzuje potenie - ideálna prikrývka na letné noci. Prečítajte si o výhodách používania letného . Veľa ľudí spáva s jedným paplónom počas celého roka, ale ideálne je používať dva rôzne paplóny – to znamená letný paplón a teplejší paplón na zimu. V našej ponuke nechýbajú ani kvalitné letné paplóny od slovenských výrobcov SCANQUILT, MATERASSO, INTERMEDIC, MATEJOVSKÝ, GRENO.


Letné paplóny a vankúše prikrývky.

Paplón INTERMEDIC LETNÝ 90x130cm 1. Francúzske letné paplóny rôznych rozmerov. Protialergické paplóny z dutého vlákna, kvalitné české periny vhodné pre alergikov. V našom sortimente nájdete širokú ponuku paplónov , z ktorej si vyberie každý. Máme paplóny so syntetickou náplňou, páperové paplóny , chladivé paplóny aj . Garancia zdrabého spánku s naším paplónom Aloe Vera.


Detoxikačné účinky Aloe Vera očisťujú Váš organizmus od zbytočných a skodlivých látok počas Vášho . Antialergický paplón Letný -Medical 200x220cm.

Posteľné obliečky Primavera. Odporúčame použiť ich pri izbovej teplote nad 24°C. Prikrývky obsahujú výplň s plošnou . Kvalitný paplón od Nemeckého výrobcu na letné obdobie. Vhodný pre vyššie osoby.


Výhodou tohto paplónu je, že sa dá prať. Zloženie: povrchová tkanina . Vďaka tenším paplónom si spánok užijete. Dva letné paplóny z hebkého mikrovlákna za výhodnú cenu.


Povrchová látka biela mikrofáza - 1 polyester. Zena tvrdi ze treba v lete menit paplony za letne. Menite zimne paplony za letne ? Kupovat celorocne alebo ma vyznam . Obsahuje antialegickú výplň vo forme 3D vločiek z mikrovlákna. Nájdete u nás páperové paplóny , ale aj paplóny s klasickým dutým vláknom.


Dodávame letné , celoročné, hrejivé a aj extra hrejivé paplóny.

Prešitie prikrývky po celej ploche stabilizuje výplň, aby držala . Bezplatná inzercia, letne paplony predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Vrchná látka je 1 bavlna a náplň polyesterové rúno. Hmotnosť náplne je 100gr. Prax ukázala, že prešitie našich paplónov - na . Nakupujte najkvalitnejšie antialergické paplóny na Superspanok.


Ponúkame Vám aj predĺžené veľkosti 140x2cm. Poťahy na dve postele alebo letné paplony , - €: môže slúžiť ako poťah na posteľ alebo ako letný paplon,ponúkam dva kusy,krásny . POPIS PRODUKTU: □ Originálny ľahký prémiový antialergický paplón. Zaručuje kvalitný odpočinok počas spánku. Množstvo výplne je určené pre letné. Na výběr různé výplně od péřové po duté vlákno.


V lete sa pod ňou príjemne vyspíte bez toho, aby vám bolo príliš teplo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.