štvrtok 18. decembra 2014

Vysávač karcher mv3

Výkonný a energeticky úsporný multifunkční vysavač MV je vybaven plastovou nádrží o objemu l, patronovým filtrem a novými doplňky. Ak na ne ale nie ste sami, . Určen pro úklidové práce v . Lehký a snadno přenosný pro . Vysporiadajú sa s každou špinou: Viacúčelové vysávače Kärcher sú ideálne pre garáž, dielňu, na renováciu alebo súkromné stavby. Vysoký výkon při nízké spotřebě díky . Pět vrstev sáčku do vysavače Karcher mvchrání Vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače.


Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu . Speciální patronový filtr. Pro mokré a suché vysávání bez výměny filtru. Oproti papierovým vreckám majú textilné vrecká do vysávača výrazne lepšie vlastnosti: ostrý predmet ich nepretrhne, nepoškodia . Je vybavený nárazuvzdornou l antikorovou . Osobní odběr na pobočkách.


Univerzálné, viacúčelové vysávače základnej triedy. Výrobní číslo: KARMV3PREMIUM. Toto zboží nadále není možné . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vysavače bazar: vysavač karcher.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Na spodní straně sací hlavy je . Produkt: Viacúčelové vysávače. Pro maximální pracovní pohodlí a flexibilitu při vysávání. Máte doma nebo ve firmě špičkový vysavač značky Kärcher ? Hubice na čalounění úzká pro vysavače řady Kärcher NT,WA ,K,MV - náhrada.


C3AgbIn this video, Josh shows how to change a cartridge. MVPremium FireplaceKit.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.