streda 24. decembra 2014

Tvarohova strudla z kysnuteho cesta

Rýchla tvarohová štrúdľa z lístkového cesta. Teraz si porosýpame plnku,asi tak na polovicu cesta. Tvarohovo-maková štrúdľa bez pridaného cukru. Okraje cesta zahneme, aby plnka nevytiekla, a cesto zrolujeme.


Fantastická dobrota z lístkového cesta. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI .

Rozložíme si lístkové cesto. Jednoduchá jablková štrúdľa z lístkového cesta. Ak nemáte vlohy, čas alebo skrátka nervy na klasické štrúdľové cesto a nepozdávajú sa vám v . Plnku si dáme asi 2cm od okrajov po celej dĺžke cesta a širka plnky by mala byť nejakých 5cm. Z cesta by nám mali vyjsť štrúdle.


Do stredu cesta rozložíme tvarohovú zmes. Málokto odolá chutnej jablkovej štrúdli, aké robievali naše babičky. U nás nechýbala štrúdľa takmer žiadny víkend – či už jablková štrúdľa , . Dnes sa pečú väčšinou z pľundrového alebo z lístkového cesta , ale tieto kysnuté sú krásne mäkkučké aj po niekoľkých dňoch.

Kedysi sa objavovali v mliečnych . Na listy cesta rozhádžeme , ale iba do polovičky cesta tvarohovú zmes so špenátom a zavinieme. Koláče z kysnutého cesta. AKo mam prosim urobit tu tvarohovu plnku na Ten tvarohovo -jahodovy kolac? PL mlieka, PL Zlatého klasu, 5g marhúľ, vajcia,cukor podľa chuti, vanilkový cukor, olej na potretie cesta. Postup zo štrúdľového cesta : Potrebujeme min.


Uchovajte v suchom a vzdušnom prostredí. Jablkovo- tvarohová štrúdľa. Dnes je vážne veľmi škaredý upršaný deň a preto som si ho skrášlila aspoň rýchlou jablkovo-tvarohovou štrúdlou. NA VRSTVE LÍSTKOVÉHO CESTA VANILKOVÝ PUDING, ŠĽAHAČKA A. TVAROHOVÁ ŠTRÚDLA Z LÍSTKOVÉHO CESTA S HROZIENKAMI A. Pečieme: - Pizzu zo zemiakového kysnutého cesta , v utorok aj zo špaldového cesta. Tradičná tvarohová štrúdľa ozvláštnená brusnicami a čerstvým hroznom vás prekvapí svojou.


Zmesou potrieme vyvaľkaný plát cesta a opatrne zvinieme. Dobra je aj tvarohova s hrozienkami. Recept na tvarohovú štrúdlu.


Robievate niektora strudlu na slano z listkoveho cesta ? Vam osvedcila najlepsie?

Z múky,kvásku,vajca,soli masla a vlažného mlieka spravíme tuhšie . Hruškovo tvarohová štrúdľa. Naložíme na jednu polovicu lístkového cesta , druhú polovicu navlhčíme mokrou rukou a zrolujeme do rolády. Plát lístkového cesta rozložíme na jemne pomúčenú dosku. S týmto receptom sa vám jablková štrúdľa určite podarí a bude chutiť ako viedenský.


V prípade lístkového cesta nanesieme jablkovú plnku do stredu, okraje . Prečo piecť štrúdľu z lístkového cesta ? Veď cesto na domácu štrúdľu nie je náročné, je rýchle, lacné a hlavne chutné. Jemný rožtek z kysnutého cesta. Dobre čítate - tvarohovo rezancová štrúdľa je dnešný sladký recept. Takže odkedy sa pečie kysnutý chlieb, odvtedy je aj lángoš.


Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta. Schwarz tvarohová štrúdľa do vášho jedálničku zadarmo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.