streda 31. decembra 2014

Zavlaha hunter manual

Nastavenie doby závlahy pre jednotlivé sekcie. Závlahové systémy profesionálů. V manuálu přiloženém k dálkovému ovladači ROAM. Kompatibilns dialkovfmi ovlidadmi Hunter a senzorom Solar Sync.


Rotujúce Multi-trajektórie. Automatické uzatvorenie uhla.

Nízka aplikaèná dávka vody. Prečítate niekoľko dobrých rád a dôležitých zásad pre svojpomocné navrhnutie a inštaláciu automatickej závlahy. Na konci článku nájdete brožúry na stiahnutie . Obchodní zastoupení HUNTER pro ČR. Trvalé zablokovanie závlahy v týždňovom kalendári. ROAM REMOTE sa nachádzajú v manuály priloženom.


Ponúkame Vám návod ako si vyhotoviť závlahový systém svojpomocne. Po objednaní materiálu Vám pošleme: výkopový plán, projekt závlahy , manuál.

Návod automatický zavlažovací systém , AGF- závlahy. V prípade náročnejších systémov závlahy Hunter ako je dopúšťanie. Ovládaciu jednotku závlahy nastavte podľa priloženého manuálu. Oproti jednotkám s pevně nastaveným režimem závlahy dosáhnete v. Instalujeme automatické závlahy HUNTER a díky mnohaletým zkušenostem a vysokým počtům.


Manuál k provozu automatické závlahy Velikost: 1. Zavlažovacie systémy zabezpečujú rovnomernosť závlahy trávnika. Dažďový senzor HUNTER Rain Clik k ovládacím jednotkám HUNTER pre optimálne riadenie závlah. Riadiaca jednotka HUNTER XCORE 4E - sekcie - externá . Obsahuje: indikátor závlahy , pauza medzi sekciami, svorkovnica pre hlavný ventil, indikátor dažďového senzora, senzor BY PASS, RESET, testovací program , . Navštívil jsem teda nejbližší firmu, která prodává produkty firmy Hunter. MANUAL - SINGLE STATION.


První schůzka trvala cca minut a bylo rozhodnuto o instalaci závlahy svépomocí. Uvažuji o realizaci závlahy trávníku svépomocí. Nic super složitého a automatického.


Skuste si zistit nieco o Hunter , Irritrol, Rain Bird. Na zavlažování a závlahy jsme experti.

Poradíme Vám a společně zrealizujeme projekt pro zavlažování a závlahy. Manuální spuštění sekce a programu ( Manual Program or Station). Doba závlahy : 1min až 4hod. Jednotka nespolupracuje s relé typu Hunter PSRa PSR52. Manuál pre riadiacu jednotku Hunter X-Core 401i.


Interval pauzy: 1-dní. DPH 8€ 5€ bez DPH. Rozšíriteľná ovládacia jednotka Hunter Pro-C pre zavlažovacie systémy a. Ovládacia jednotka ponúka množstvo funkcií a možností nastavenia závlahy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.