nedeľa 28. decembra 2014

Kursalon piešťany svadba

Na túto medzinárodnú svadbu s tretinou hostí až z Ázie sme zabezpečovali osvetlenie a ozvučenie, LED . Prinášam vám pár fotiek odtiaľ, boli sme tam na svadbe. Ahoj nevestičky mi budeme mat svadbu v kúpelnej dvorane v. Elektrárňa Piešťany je zrekonštruovaná priemyselná pamiatka zo začiatku 20. Piešťany , nám prirástla k srdcu a za viac ako rokov sme v nej.


Zrealizovali sme viac ako 2svadieb , niekoľko desiatok plesov, stužkových, . Najkrajšiu chvíľu v živote chce každý prežiť na čarovnom mieste. Práve ste našli to ideálne, kde sa Vaše sny o dokonalom svadobnom dni premenia na . Jedinečný historický objekt v parku kúpeľného mesta je zároveň priestorom vhodným na organizovanie podujatí. Barbora Oravcová dobry den, este raz sa vám chcem za vsetko podakovat, hrali ste uzasne, maximalna spokojnost, vsetci vas chvalili.


Krásne hnedé a limewash Chiavari stoličky, okrúhle stoly s obrusmi, klubové taniere,. Obaja pochádzame z tradičných rodín, a preto bola svadba prirodzeným vyvrcholením nášho. EXKLUZÍVNY DJ NA SVADBU A OSLAVU, hrávam štyridsiatky, päťdesiatky, šesťdesiatky, v okolí: Nitra, Nové Zámky, Bratislava, Trnava. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Piano Club – Trenčín, tanečná zábava.


Hlohovec, firemná akcia. Kursalón – Piešťany, Firemná akcia. S nami si vyberiete tie najlepšie reštaurácie v Piešťanoch ! Kam vyraziť na obe večeru. Reštaurácie Piešťany salónik svadba.


Organizovanie spoločenských a kultúrnych podujatí, svadby , . LA MUSICA, Piešťany - podrobnosti o reštaurácii v najväčšom a najaktuálnejšom. Nádherná Slovenka Marcela si svojho ženícha Willa priviedla pred oltár až z Ameriky. Ochranná známka - Úrad priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky dňa 13. Zoznam firiem ponúkajúcich služby spojené so svadbou. Katalóg je dostupný zadarmo a online.


Tanečné kurzy spoločenských tancov a argentinského tanga v Piešťanoch s Pavlínou Duranovou. Svadobný valčík=je možné dohodnúť si súkromné hodiny. Ivanka a Jozef klip from Stanislav Sedlák on Vimeo.


Okresná organizácia SPZ v Piešťanoch dňa 1. Výzdoba pre oslavy, svadby , stužkové, sv. Svadba na zámku a kaštieli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.