štvrtok 25. decembra 2014

Poháre na smoothie

Nádoby na smoothie Concept Sencor DOMO Philips a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Jednorazový pohárik z bioplastu s rozšíreným okrajom, aby sa z neho dobre pili hustejšie nápoje. Plátená dekoračná prikrývka na poháre Quattro Stagioni.


Pekná dekorácia na servírovanie.

Vynikajúca na podávanie smoothies a ostaných nápojov. Radi by ste si do svojho vychladeného nápoja dali slamku a vzali si ho niekde so sebou? Farba Farebný smoothie pohár so slamkou . Prístroj je vyrobený z kvalitného materiálu, jeho súčasťou sú poháre na miešanie s objemom 4ml a 6ml a pohárik na čistenie. Mixer SMOOTHIE TEESA s dvomi pohármi.


Veľmi rýchly a osviežujúci smoothie. Budete prekvapený jeho chuťou. Zelený Fizzy poháre vychladeného nesladeného.

Majte svoje smoothie alebo čerstvú šťavu so sebou. Táto sada obsahuje dva 500ml poháre na smoothie a dve praktické viečka, vďaka ktorým si svoje smoothie môžete jednoducho vziať so sebou do práce, . Jemné mixovanie na jednoduchú výrobu domácich smoothie. Ideálny na smoothie nápoje, mliečne nápoje alebo letné drinky. Smoothie pohár so slamkou- Číry pohár a Modrý vrchnák. Predam PET pohare na smoothie s vieckami.


Farebné a veselé závaraninové poháre ako od babičky majú nové využitie. Slúžia ako super moderný, retro pohár na obľúbené letné drink. Mezi moje top favority patří Ananasovo- banánový pohár , Purpurové smoothie , Melounové pobláznění a Papájová vzpruha . Umiestnite poháre do mrazničky najmenej na minút, aby hmota stuhla. NÁPOJE Mrkvové smoothie minút 1‒2 . Riešením je Vitamix smoothie pohár s objemom až 45 . Naše smoothie poháre majú nohy :-DD Dnes robila smoothie Zoe, nachystali sme jej špenát, banány a očistené mango a postupne všetko nahádzala do mixéru . Viečko k pohárom smoothie , the cap of the smoothie.


V minulosti tieto poháre slúžili na ukladanie džemov. Teraz sú tieto smoothie poháre používané doslova všade, či už v baroch, na rodinných oslavách alebo .

Alebo si urobte grill párty doma, v byte s efektným elektrickým grilom. Unikátny retro pohár na objemnejšie cocktaily zvlneného tvaru. Cocktail v tomto pohári dostáva . Vhodné na fresh cocktaily, smoothies , milkshaky alebo daiquiri. HomeBlogJogurtový müsli tropical pohár Attachment: Jogurtový müsli tropical pohár.


Zdravé a chutné smoothie vás nakopne energiou a dodá vášmu telu . Výrobca: SAGAFORM Popis . Pripravte si smoothie priamo v uzatvárateľnom pohári, z ktorého môžete piť a vziať si ho so sebou! Popis produktu: nože: na pomaranč v oranžovej farbe, na banán v žltej farbe, na kiwi v zelenej a na bobule v červenej farbe. Podívejte se na pozoruhodné vlastnosti a výkon spotřebičů, které poskytují moderní . Praktický skleněný pohár s rukojetí, víčkem a brčkem. Pohár plný čerstvého ovocia a zeleniny.


Ideální na smoothie nápoje , mléčné nápoje nebo letní drinky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.