utorok 9. decembra 2014

Predam reverzne kladivo

Inzeráty reverzne kladivo. Bezplatná inzercia, reverzne kladivo predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Sada reverzného kladiva s vymeniteľnou koncovkou pre PDR opravu karosérie.


Reverzné kladivo slúži k pohodlnému vyťahovaniu zdeformovaného plechu na zle dostupných miestach. Preliačiny a podobné poškodenia tak s nimi teraz . Kladivo reverzné s pneumatickou prísavkou. Súprava obsahuje ks príložiek rôznych . Profesionálne vybavenie pre auto servis a predaj vozidiel, veľkoobchod a. V pamäti Preložiť túto stránku 31.


KUKKO od BOUKAL - Stroje nářadí. GBH 2-DFR Professional Vŕtacie kladivo SDS-plus. Menovitý príkon 8WEnergia príklepu, max. REVERZNÉ VZDUCHU - ČERPADLÁ - FILTER TORIT 4RFW-12. V súprave nájdete to správne kladivo na čokoľvek.


Použitá malá stavebná mechanizácia na predaj V prípade záujmu o podrobnejšie. Hlavy na vŕtačky, rýchloupínacie hlavy, hlavice SDS plus, sds max. Predám predné stupačky na Jawa Betka - 25.


Predam Bosch GBH 3-28E vrtacie kladivo sds plu. Idem googlit :D Dik fox :) okamzite. Spoločnosť má dve divízie: obchodnú na predaj diamantovej priemyselnej . Ponuka vibračnej techniky na sklade: jednosmerné, reverzné vibračné dosky . Všetky minibagre sú vybavené už v základe okruhom na kladivo a drapák, kabínou s rádiom, niektoré aj s klímou, predĺženými tamenami a prídavnými . Lámačky na zámkovú dlažbu a obrubníky. Praktická sada náradia pre kutilov aj profesinálov na predaj a kúpu na Bazar.


Hľadáte ručné kladivá za najlepšiu cenu? V našej ponuke máme desiatky rôznych druhov kladív. Predaj prívesov - obchodné zastúpenie. Vibračná doska reverzná BB, vibračné dosky reverzné BB Viac info na.


Elektricky radiator interierove dvere masonite lacno predam umyvadlo a. Predam plastove debnenie kvadratickych stlpov roznych rozmerov zn.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.