piatok 1. augusta 2014

Sada na vyťahovanie preliačin

Sada na vyťahovanie preliačín z vidaXL. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Najjednoduchšia sada určená na vyťahovanie preliačin bez poškodenia laku.


Skladom v externom sklade. Súprava špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených .

Pops a Dent - sada na opravu preliačin. Nech ste akýkoľvek dobrý vodič, drobným nárazom a kolíziám pri cúvaní či parkovaní sa niekedy jednoducho nevyhnete . Sada prípravkov pre otvorenie zamkov dverí automobilov. Predám úplne novú sadu na vyťahovanie preliačin na vozidle. Sada špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom drobných predmetov alebo krúpami bez poškodenia lak.


Táto sada na vyťahovanie preliačín je nevyhnutná pre akúkoľvek rodinu s autami, pretože má rozumnú cenu a viacúčelový dizajn. Pri oprave karosérie sa určite nezaobídete bez našich špeciálnych náradí ako sada na demontáž čalúnenia, vyťahovanie preliačin , vyrezávanie autoskiel, .

Obsahuje všetky potrebné . Vítaný pomocník do každého autoservisu. Revolučná pomôcka pre rýchlu a jednoduchú opravu preliačin na karosérii vášho auta! Drobné nehody a kolízie na parkovisku môžete odteraz brať s . Opravíte plechy, ktoré by ste inak museli rozoberať, aby ste sa k. Autoklampiarske náradie do autodielne.


Ponúkame autoklampiarske náradie a nástroje, ako sú nožnice na plech, prestrihovadlá, kladivká, vrtáky a ďalšie. Poznámka: TRIUMF mini sada na vyťahovanie preliačin dielna, lepiaca. Vákuová prísavka s klzným driekom pre vyťahovanie preliačin karosérie,.


Použitie: - pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom drobných predmetov alebo krúpami bez poškodenia laku. Používa sa na opravy preliačin karosérie pri zachovaní pôvodného laku. Máte skúsenosť s reverzným kladivkom na opravu drobných preliačin karosérie bez poškodenia laku? Mám taký prípravok , ale tie tičinky . Sada obsahuje: hliníkové kladivko na vyťahovanie preliačin pomocou hubového . Slimliner vyťahovačka malých preliačin pre trafo a M20.


Opravte si preliačeniny na svojom aute.

Jedná sa hlavne o sadu špeciálne tvarovaných hákov, s ktorými je možné . Rýchle vyťahovanie preliačín bez poškodenia laku karosérie. Meisterteile kaviarenská sada. Adaptér sady na odvzdušnenie brzdy.


Prípravok na vyťahovanie preliačín. Tak akože toto keby vytiahlo čo je na tej fotke ta sa normálne že vážne poseriem. Vytiahnuť to vytiahne možno nejaké menšie preliačeniny, . Monospace Serif, Casual, Script, Small Caps.


Oprava preliačin sa v zásade vykonáva vytláčaním pomocou rôznych pákových nástrojov, alebo vyťahovaním prostredníctvom nalepovacích tipov(klipov). Tak isto s POPS a DENT vytiahnete preliačiny aj na plechoch ku ktorým sa nedostanete ani z druhej strany. Sada sa dá použiť pre opravu plechov na aute, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.