štvrtok 28. augusta 2014

Košielky na krst

Košieľka na krst je originálny . Vyšívané košieľky na krst s decentnou výšivkou a vaším textom. V ponuke sú košieľky na krst zo 1 bavlny s výšivkou a doplnené ručne maľovaným menom dieťaťa, dátumom narodenia a krstu. Cena košieľky zahŕňa aj . Možnosť expresného doručenia.


Som dieťa Božie-ano,nie.

Vyšívame na košieľky podľa Vášho želania. Poštovné už od EUR. Vyšívaná košieľka na krst pre dievčatko Kružovo-zlatá (Odoslanie do dní).


Detské oblečenie - Vyšívaná . Personalizované krstné sviece a krstové košieľky. Originálne sviečky s menom a dátumom. Hľadáte vyšívanú košieľku na krst pre vaše dieťa?


V tom prípade ste na správnom mieste.

Krstova košieľka je biela košieľka s motívom, menom . Ručne maľované krstné košieľky maľujem na objednávku. Je možné zaslať aj vlastnú košieľku. Tiež je možné vybrať si farbu, prípadne iné dekoračné vzory :).


Krstná košieľka patrí spolu so sviecou k povinnej výbave pri krste. Materiál: bavlnená košieľka, nažehľovacia fólia. V cene je jeden grafický návrh zdarma. Krstní rodičia zväčša zabezpečujú košieľku na krst , krstnú sviečku a tortu. Ponúkame krásne vyšívané.


Mamičky budeme mať v máji krstiny nášho synčeka. Ak chystáte dieťa na svätý krst nemôže chýbať sviečka alebo košieľka. Nakupujte kvalitu - dudel. Bežná cena: € Naša cena: € Ušetríte: (€). V spodnej časti košielky je vytvorený priestor na vyšitie mena a dátumu.


Pri objednávke tovaru zadajte do poznámky farbu. Pozor: skladom posledné kusy. Navrhnite si pre vaše bábätko krstovú košieľku s vlastnou potlačou.


Naša košieľka na krst má vyšívaný golierik a je šitá na Slovensku.

Vyberte si u nás v dvoch predajniach osobne, alebo v Eshope. Vyrábame originálne vyšívané košieľky na krst. Na košieľku okrem motívu, ktorý si vyberiete vyšijeme meno dieťatka,. Galantéria Ivana - Ivana Strelecká, Jakubovany.


Výroba a predaj košieľok na krst , sviečok, svadobných podbradníkov, . V modrom koníkovi som už pozerala. Zákazník má na výber niekoľko variant košielok. Na takto predvyšitú krstovú košielku sa ďalej vyšíva krstné meno, dátum narodnia a dátum krstu , ktorý farebne . Veľkosť je univerzálna - väčšinou sa neoblieka, iba priloží na dieťatko pri krste. Predáva sa bez potlače aj s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.