utorok 12. augusta 2014

Piestany pizza donaska

Vitajte na stránke donáškovej pizzérie PIZZA LA STELLA,. NOVINKY Z NAŠEJ PONUKY ! Pizza La Stella Bezlepková. DOVOZ DO PIEŠŤAN A VŠETKYCH DEDÍN JE ZDARMA!


Doba dodávky je cca 35 . Na pizzu dávame oregáno, ak si to neželáte, upozornite nás pri objednávke!

Vyberte si reštauráciu pre objednanie donášky pizze. Rozvoz pizze Piešťany , jedlo až k vám. Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním.


Gattino pizza je novootvorená pizzeria v cente mesta. Reštaurácia s ponukou talianskej kuchyne - pizza , cestoviny, omáčky, dezerty, chuťovky, nápoje. Zoanam reštaurácií s donáškou a rozvozom jedla v Piešťany. Donáška a rozvoz jedla v Piešťany.


U páva, Piešťany - podrobnosti o reštaurácii v najväčšom a najaktuálnejšom katalógu.

Iba online donáška jedla NiecoPodZub. Reštaurácia, pizzeria a kaviareň v centre Piešťan v bezprostrednej blízkosti. Pizzeria Expres – donášková služba. Plzeň , Krušovice 1 Radler nealko, Strongbow, Čierne pivo.


Pripravujeme bezlepkovú a celozrnnú pizzu. Powered By LivePromotion Logo. Najväčšia pizza v meste - rozvoz a donáška. Odmeníme Vás za každú objednávku.


Zoznam reštaurácií, pizzérií a donáškových . SVET JEDLA, PIVA A UMENIA. TRI GROŠE sa nachádza v Ratnovciach, blízko kúpeľného mesta Piešťany. Pri objednávke hlavného jedla a pizze na donášku Vám ponúkame NÁPOJ ZDARMA! Pri odbere kusov pizze Vám ponúkame ďalšiu pizzu GRÁTIS! Po roku a pol od prvého pizza testu sa partia mladých ľudí rozhodla test.


Pondelok: 10:- 22:00. Malá rodinná pizzeria s milým personálom, príjemným prostredím, donáškovou službou a bezlepkovou a špaldovou pizzou. Prvá online donášková služba vo ZVOLENE.


Ku každej pizzi od 95€ nápoj ZDARMA.

Náš pizza rozvoz Vám privezie skvelú teplú pizzu , cestoviny, šaláty, minútky, vyber jedal pre. Pečieme najlepšiu pizzu v Žiline v peci na bukovom dreve. Výborná poloha, výborné pivo, veľm. Popis nájdete, ako na to.


Máme otvorené Dnes od: 10:hodin. ROMANZA - samoobslužná reštaurácia a pizzéria. Online objednávky, donášková služba , . PIZZA DONNIE BRASCO - donášková služba , Piešťany ,- denné menu, obedové menu, reštaurácie, ubytovanie, wellness. Pri donáške do vzdialenejších miest napr. Bro Košúty Kajal, Topoľnica je minimálny . Najlepšia pizza v meste Spišská Nová Ves a Levoča.


Možnosť objednania pizze online, alebo telefonicky. V ponuke máme aj cestoviny a šaláty. SLUŽBU DONÁŠKY PIZZE A JEDÁL DOČASNE NEPOSKYTUJEME.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.