štvrtok 28. augusta 2014

Ocel n695

Kalitelná martenzitová nerezová ocel pro čepele nožů vyráběná rychle ztužitelnou. Stručný popis oceli: Kde ocel sehnat? Odzkoušené kalení: Materiálový list v příloze. Nerezová oceľ by mala obsahovať minimálne chrómu,.


Dostupné výrobné profily: Tyčové polotovary, Plechy. Vysoko tvrdá nehrdzavejúca oceľ legovaná chrómom, s vysokou odolnosťou voči opotrebeniu a .

Ocel N6- je nerezová ocel , která je ekvivalentní oceli 440C. Je to vlastně obchodní název pro 440C, které se mnohdy říká v německé verzi Austrian cobalt. Jedná se o velmi kvalitní konvenčně vyráběnou nerezovou ocel. Výborně drží ostří a rovněž velmi dobře odolává přírodním vlivům díky . Nastalo období urputného zjišťování a testování, která ocel je ta nejlepší. Tato ocel je vykonna, nenarocna na udrzbu, lahko sa brusi, dobre drzi.


Korozivzdorná ocel legovaná chromem s vysokou tvrdostí, odolností proti opotřebení otěrem a dobrou odolností proti korozi v zakaleném a popuštěném stavu. Díky tomu je odolná proti korozi a výborně drží . Tvrdost (HRc) : Délka celková (mm.) : 2Délka čepele (mm.) : 1Typ výbrusu.

Ručka : Micarta Záštita : nerez. N6, kalená na HRC. K7uhlíková nástrojová ocel : Carbon , manganu, chromu , křemíku, vanadu. Budúci týždeň môžem rozosielať.


Tak trochu tvorby od nožíře, co se pro mě rýsuje. Cudeman 160-F Bushcraft nůž patřila mezi kvalitní nože vyráběné ve Španělsku. Cudeman 148-MC Buschcraft patria medzi kvalitné nože vyrábané v Španielsku. Ocel samotná se vyznačuje dobrou výdrží ostří, . Klasický nůž s pevnou čepelí , tvaru strightback a konstrukcí na trn. U tohoto nože jsem udělal vypouklý výbrus, který není až tak běžný.


Impozantní váha je velkolepá - 4g. Nabízím nůž od Blacka-BSK Mini. Celková délka 26cm, čepel 14cm, tloušťka čep. Kovanie: oceľ , mosadz, bronz, hliník, cín.


Nože Cudeman sú obľúbené na celom svete vďaka svojmu dizajnu, skúsenostiam a technológiám spracovania. Elmax je špičková prášková ocel , ale je hodně drahá. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia.


Všechny nejlepší značky: Böker, Viper, Fox, Kauhava a mnoho dalších.

Tvrdost dosahuje cca HRC (Rockwell) Tato ocel se používá i pro ložiska. Hrúbka čepele 4mm robí tento nôž extrémne. ZF^ezzor, viOcel ^os. Ouomoclo cquirgtur äominium Iluvions? Tento článek nezabíhá do přílišných detailů.


Slouží pouze k základnímu rozdělení ocel. Ačkoliv celý rozsah ocelí lze rozdělit do několika větších skupin, například ušlechtilé oceli, nástrojové oceli, uhlíkové oceli, atd.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.