utorok 12. augusta 2014

Leica dalekohlady

Leica eshop, ďalekohľady predaj. TOP značky tradičného výrobcu optiky. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Pozorovacie ďalekohľady zn.


Laika - najväčšia špecializovaná predajňa fototechniky na Slovensku. Je najľahší a najkompaktnejší prémiový ďalekohľad s integrovaným diaľkomerom. Okrem rozšíreného rozsahu . Kúpim akúkoľvek optiku hlavne Nemeckej, Československej,Ruskej ale aj inej produkcie.


Prednosťou je ich vysoký kontrast od okraja k . Ultravid HD prestavuje ďalekohľady určené na lov v šere a v noci. LEICA ULTRAVID 8xSilverline je profesionálny ďalekohľad do mesta na kultúrne . Delta Optical Titanium 10x42. Modely Ultravid x HD a x HD . Zo zákazníckeho pohľadu sú tenké klasické puškové ďalekohľady série ERi . Optimalizáciou patentovaného systému Perger-Porro sa podarilo vyvinúť binokuláre s jedinečným vizuálnym dojmom, výnimočnou ergonómiou, skvelým . Malý, skladací, ľahký, na všestranné použitie, najmä na turistiku a cestovanie. Pridať do zoznamu želaní . Zaostrovanie centrálne, korekcia dioptrií,vrstvená optika, čierne pogumovanie.


Ostatné príslušenstvo - Ďalekohľady. Diaľkomery sú ďalekohľady na meranie vzdialenosti objektov, na ktoré zacielite, a to pomocou laserového lúča neškodného pre ľudský zrak. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.