utorok 26. augusta 2014

Pdr bratislava

Pozrite si FOTO NAŠICH . OPRAVA KAROSÉRIÍ (OPRAVA DROBNÝCH, MALÝCH A VEĽKÝCH PRELIAČIN, PRELIAČIN PO KRUPOBITÍ ALEBO PO PARKOVANÍ) BEZ LAKOVANIA, BEZ . Najmodernejšia technológia PDR pre vašu bezchybnú karosériu. Vyhnite sa preliačinám na vašej karosérii tou najjednoduchšou cestou. Opravujeme malé aj veľké.


KUBERA SERVICE PDR -Technology.

Upozorniť na ponuky tohto podniku. Bratislava - Ružinov, Galvaniho 16. Pristup, rychlost, kvalita. U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania. Ide o novú a šetrnú metódu, . Fakturačné údaje: Preliačiny s. Pri opravách technológiou PDR (Paintless Dent Removal) nedochádza k porušeniu laku.


Nepoužívame tmel (git), opravené časti karosérie nie je potrebné.

S touto metódou plech karosérie sa dostane späť do jeho pôvodného. Skúsenosti som nadobudol hlavne v zahraničí, vo Francúzsku a Nemecku,. TECHNOLÓGIA PDR spočíva v postupnom vytláčaní preliačin profesionálnym.


NBS pobočka Košice PDR SR Košice. Fakulta: Stavebná fakulta. Názov predmetu: Parciálne diferenciálne rovnice. IŠAN, Peter: Vektorové hyperbolické PDR v teórii dopravy. Individualne Školenie s technológiou PDR na vysokej odbornej urovni.


Zaoberáme sa opravou preliačin automobilov po krupobití, neopatrnom parkovaní a drobnom vandalizme metódou PDR ( Paintles Dent Repair ). Ponuka a dopyt pre Auto služby. PDRand PDRtogether with the drug efflux pump-encoding genes like PDRand SNQcreate the PDR network of genes (8) which, together with another . Od uvedeného roku až po. Vozidlá opravujeme PDR technológiou.


Profesionálna oprava karosérií odbornou technológiou PDR (paintless dent removal), oprava čelného. Spoločnosť BKS-Leasing a. Kubera Service PDR -Technology. Metóda PDR je moderný spôsob opravy karosérie bez poškodenia laku.

DFDL Lao PDR advises foreign investors and international organizations on all aspects of Lao PDR law. T-Hotbox PDR je zariadenie zamerané na preličiny. Ventosa levabolli mm Storm Tabs ventosas levabolli PDR para granizo, bolli gibolli, abolladuras en. HOTBOX indukčná zostava T-HOTBOX PDR kufrík zameraný na preliačiny. Všetky informácie o produkte rádioprijímač a rádiobudík Lenco PDR -0 porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Lenco PDR - 04.


Co sa tyka toho spreja, da sa to pouzit tak u preliacin. Ak ma niekto zaujem nech napise. Materiál pro karoserie prochází tepelnými úpravami a jsou do něj přidávány prvky, které určují jeho speciální vlastnosti. Celá karoserie je pak povrchově .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.