pondelok 11. augusta 2014

Potlač na osušky

Klikni alebo pretiahni svoj obrázok a navrhni si tie najkrajšie darčeky. Osušky s rôznymi nápismi. Od Ľúbim Ťa až po Najlepší poľovník. Realizácia objednávky do hodín!


Navštívte náš internetový obchod Lawli.

Bavlnené plienky LTZ LIBŠTÁT extra kvality - zo 1 bavlny. Po vypraní sú mäkké, biele, pevné - nestrácajú svoj tvar! Dvojvrstvové, s vytkanými pevnými okrajmi.


Komplexné služby v oblasti reklamy - Domácnosť - Uteráky,utierky , osušky a deky Sieťotlač Bartoš - potlač , vyšívanie, výroba reklamných predmetov. Kvalitné látkové osušky T-tomi s modernou farebnou potlačou vyrobené z vysokogramážnej bavlny spojené s jemným flanelom je možné využiť nielen ako. Extrémne jemná osuška zo zmesi bambusovej viskózy a bavlny, tkaná v klasickej dutinnej väzbe.


Dutinná väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje . Kojenecká plienková osuška s potlačou.

Vytvor si darček s potlačou. Prvá bavlnená plienka s vyššou gramážou v Českej republike. LTZ - Babys bavlnená osuška s potlačou Lienka 90x10 2ks. Veľkoobchodný predaj reklamného textilu.


Uteráky, osušky , tričká, mikiny, polokošele, šiltovky. Detská osuška s kapucňou froté potlač 100x1cm. FROTÉ osušky spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších rodičov, ktorý hľadajú osušku z veľmi mäkkej. Farebná detská osuška s kapucňou 80xcm.


Nákup na splátky: Quatro kalkulačka. Lisované tričká a uteráky s vlastnou potlačou. Vysoko kvalitná osuška s dizajnovým potlačou nielen pre deti. Doprajte svojim klientom čisté a mäkké froté uteráky, osušky alebo župany, ktoré.


Veľkou výhodou je skladnosť osušky a rýchloschnúci materiál, ktorý je veľmi príjemný k detskej pokožke a nielen deti ocenia modernú a zaujímavú potlač týchto . Kočíky, autosedačky, detský nábytok a všetko pre vaše detičky. Polyester, Polyamid), v polyesterovom sieťkovom vrecúšku. Ako potlač odporúčame sieťotlač.


Odporúčaná technológia potlače : tampónová tlač na krabicu farba B, kartička, výšivka.

Maximálna veľkosť potlače : 2x mm. Rozmery: osuška - x 150 . Digitálna tlač , grafické práce. XKKO bavlnené osušky 90x1s potlačou Autá - 2ks.


Libštátských textilných závodov sú vyrobené zo 1 bavlny. Výrobok vlastní atesty . Domov, SKLADOM IHNEĎ budget, VÝPREDAJ, Potlač. Plocha pre potlač : 100x1mm . Na dotyk príjemne mäkká, vysoko savá.


Etiketa vhodná ako závesné . Ružová detská froté osuška Minnie hearts 70x140. Slovenské oblečenie, výborné ceny, všetko skladom. Nájdete u nás aj látkové plienky a . Potlač s veselými zvieratkami zaujme dieťa a. Tričká,mikiny,košele, nálepky, vizitky, gravír, hrnčeky. Spodný diel plaviek s opaskom a volánom.


Od španielskej značky Boboli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.