utorok 10. apríla 2018

Prívodová hadica k práčke

Hadica k práčke WPRO TAF 1Aquas 5m. Prívodová hadica s Aqua-Stopom, barov. Príslušenstvo k práčke - TAF 2prívodná hadica m AQUAS. Wpro Powerfresh - tablety na odstránenie zápachu v práčke (ks v balení).


Jestliže je hadice poškozená, okamžitě odpojte pračku od elektrické sítě a hadici. Přívodová hadice na obrázku “A” je vybavená bezpečnostním.

Táto práčka je určená výhradne na pranie a odstreďovanie bielizne vhodnej na pranie v práčke v. Spojovacia sada pre práčku a sušičku POPIS PRODUKTU …. V priebehu prania môžete pračku zastaviť a odobrať či pridať ďalšiu bielizeň. Pre viac informácií k funkciám, nastavte myš na jednotlivé ikonky funkcií. Prívodná hadica , Prívodná hadica značky Wpro TAF 2s koncovkami. Nebo je nespojujte a kupte si rovnou delší.


Hadice k domácím pračkám a myčkám . Univerzálna hadica na odpadovú vodu pre pripojenie k pračke , alebo umývačke.

Nové hadice na práčku , Cena: V texte, Lokalita: Košice. Nikdy sa nesnažte násilím otvoriť dvierka práčky, ak práčka beží. Pretože pri praní sa môže. Je možné, že prívodná hadica je prekrútená.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. V pamäti Preložiť túto stránku 10. Nová sady hadic dodaná se zařízením je připravena k použití.


To montáž usnadní a zajistí, že je pračka správně a bezpečně nainstalována. Ak odtoková alebo prívodná hadica v zime zamrznú, používajte ich až po . Rozhodli jste se pro kombinovanou pračku. Porucha vypouštěcí hadice na sifonu. Není zlomená nebo ucpaná přívodová hadice ? Pračku je nutné zlikvidovat v souladu s místními předpisy o likvidaci. Náhradný diel Práčka Electrolux EWF.


Tato pračka je určena výhradně k praní a odstřeďování. Ak sa rozhodnete pre kombinovanú práčku so sušičkou LG, tak už nebudete. Celková dĺžka hadice: metre.

V automatickej pracke neperte odevy, ktoré sú. Skontrolujte, ci prívodná hadica nie je ohnutá. Pred prvým používaním si pozorne prečítajte. Práčka by mala byť umiestnená na rovnej ploche.


Pred inštaláciou si pozorne prečítajte tieto pokyny. PŘÍVODOVÝ VENTIL A FILTR PŘÍVODOVÉHO VENTILU. Kliknutím na Medzikusy pračka - sušička, ktoré vás zaujali sa zobrazia aktuálne. Flexibilná hadica vrátane jemného štetca na prach.


Táto vysokokvalitná prívodná nylonová hadica na teplú vodu je vhodná pre umývačku riadu a práčku. Nylonový materiál zaisťuje flexibilitu a uľahčuje pripojenie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.