streda 25. apríla 2018

Tepelná terapia

Jednorazový ohrievač na ruky. Tepelná terapia predstavuje terapeutickú metódu založenú na využívaní priaznivých účinkov tepla. V našom obchode nájdete kvalitné rašelinové zábaly, ktoré . Terapiu LAVATHERM je možné používať na tepelno terapeutickú rehabilitáciu, bolesti chrbta a svalov, ťažkosti pri menštruácii, reume a pri masážach na lokálne.


Prístroje pre aplikáciu tepelnej terapie.

Slovak-Italian dictionary. Cielená tepelná terapia tu dokáže uvoľniť stuhnuté svalstvo. Aj bolesti hlavy, spôsobené preťažením a stuhnutím krčného svalstva, možno cestou uvoľnenia . MASÁŽ LAVOVÝMI KAMEŇMI (Hot stones massage ). Lávové kamene harmonizujú ľudské telo, odoberajú mu negatívnu energiu, eliminujú bolesť v svaloch, . Vodná a tepelná terapia vo vírivke. POPIS PRODUKTU: Popis: Dvojitý infračervený záporný iónový tepelne ochranný ramenný pás vyrobený z turmalínu, nano-funkčný keramický prášok a .

LAVATHERM je vhodný na lakte a kolená, ideálny pri menštruačných bolestiach, praktický veľkosťou na univerzálnu lokálnu terapiu. Relaxačná masáž s lávovými kameňmi. Preložiť slovo „ terapia dynamickým ožarovaním“ zo slovenčiny do angličtiny.


Termoterapia alebo tepelná terapia sa používa nielen v ľudovej medicíne, ale aj v úradnej medicíne. Fyzioterapeutické postupy, ktoré spočívajú v zahrievaní . TEPELNO-TERAPEUTICKÁ POMôCKA TEPELNÁ TERAPIA CHLADOVÁ TERAPIA. LAVATHERM sú tepelné a chladové vrecúška, ktoré sa už vyše rokov . Wellness centra - bazén, . Infračervené žiarenie je . Tepelná terapie představuje terapeutickou metodu založenou na využívání příznivých účinků tepla. V našem obchodě naleznete kvalitní rašelinové zábaly, které . Přístroje BTL pro fyzikální terapie umožňují kombinaci elektroterapie,. Rašelinový nosič tepla – tepelná terapie na záda.


RAŠELINOVÝ ZÁBAL se využívá k tradičních lázeňských procedurách. Tento druh balneoterapie, která .

Táto terapia spočíva v holistickom porozumení nášho života, rešpektujúc spojenie. Prikladanie rúk ( tepelná energia) . Klasickou masážou si zlepšíte prekrvenie a energetický tok čím sa odstránia aj bolesti. Možno použiť na studenú aj tepelnú terapiu. Krčný golier, jedna veľkosť.


Zloženie Heatpack Neck Wrap: pšenica a levanduľa. Dolorelax Med náplasť - tepelná terapia 3ks. Neobsahuje žiadne lieky. Hřejivé papuče-možnost ohřevu v mikrovlnné troubě.


Vnější fleecový obal je naplněn různými druhy semínek, která mají výbornou schopnost uchovávat v sobě . Preklad „terapia“ zo slovenčiny do angličtiny. Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle. THERMOPRESS – terapie teplem i chladem.


FROOZER – terapie chladem . Dovoz, distribuce, prodej a servis značek BONECO Healthy Air, Rossmax, Lanaform a Dr. Teploměry, tlakoměry, inhalátory, čističky a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.