pondelok 9. apríla 2018

Dusená brokolica so syrom

Slovenské jedlá a medzinárodná . Recepty pre chutný život. Umytú brokolicu podlejeme zeleninovým vývarom, posypeme nakrájaným cesnakom a dusíme do mäkka. Potom pridáme na kocky . Komentáre k receptu: Pridaj komentár k receptu: Táto funkcia je len pre prihlásených!


Zapečená brokolica so syrom.

Keď nie je čas na prepracované jedlo, ale potrebujete dať žalúdku niečo rýchle, jednoduché a zdravé, siahnite . GWHtifRSdikA-e_ALtGDQ~Zape-en-brokolica-so-syrom. Brokolica-varen-v-pare-zape-en-so-syrom. R9A1QeChi-jrgZ-BYg~Zape-en-cestoviny-s-brokolicou-unkou-a-syrom. QqK-IZShSgvSKEI3UGpg~Zape-en-brokolica-so-syrom-a-smotanou. UsrRXSDj17GACIS4u3A~Zapekan-brokolica-so-syrom.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Fotografie receptu: Výborná zapečená brokolice se sýrem. A na vrch s nasrouhanym sýrem jsem dala i taveny sýr.

Kousky brokolice vyskládáme na talíř a poklademe na plátky nakrájeným sýrem. Vezmeme si zapékací misku a vložíme do ní část brokolice , na ni navrstvíme část. Ingredience: rajčatový zákla sýr , dušená šunka, kukuřice, brokolice. Struková kyslá, chlieb 12.


Kuracie prsia s brokolicou a syrom , dusená ryža, šalát 12. Zapekaná brokolica so syrom , 2g zeleninová misa (maslo, syr ). Plnené kuracie stehno (mlieko,vajcia), 2g ryža dusená , 1g . Polievka talianska;Dolky (7);Nápoj ovocný. Syr s bielou plesňou naložený s cesnakom, cibuľou, kapiou, korením a olejom. Boiled broccoli baked with.


Mäsové fašírky so syrom , varené zemiaky, čalamáda 7. Dušená brokolice ,sýrová omáčka,těstoviny BL. Rohlík,tavený sýr ,mléko, ovoce. Chléb, šunka, máslo, zelenina.


Hovězí s drožďovou zavářkou. ZELENINA DUSENÁ NA FRANCÚZSKY SPÔSOB. Fazuľové struky s karotkou dusené na masle. Varená brokolica so syrom.


Francúzky rezeň,(tavený syr,slaninka)zemiaky na spôsob granatíru,zel.

Dusená brokolica so syrom a rajčinou,varené zemiaky zel. Kurací rezeň v cestíčku, varené zemiaky, šalát. VIP Diabolské soté s hovädzej sviečkovice, šunková ryža.


Gordon blue - vyprážaný kurací rezeň plnený modrým syrom a šunkou,. Vařené hovězí maso s dušenou zeleninou a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.