pondelok 9. apríla 2018

Autoklampiarske náradie

Adaptér je vhodný k easy puleru , ako doplnkový diel easy puleru určeného na ťahanie nabodovaných ťahacích očiek. Jednoduchým preskrutkovaním koncovky. Jedna strana pre vyháčkovanie gumených tesnení, druhá strana pre čistenie drážky okna od… Priemyselná žiletka, ks. Autoklampiarske náradie do autodielne.


Ponúkame autoklampiarske náradie a nástroje, ako sú nožnice na plech, prestrihovadlá, kladivká, vrtáky a ďalšie. KOMPLETNÝ SORTIMENT PROFESIONÁLNEHO RUČNÉHO NÁRADIA PRE AUTOSERVISY Prázdne a naplnené montážne vozíky s atraktívnym obsadením . Tmel v rolke slúži na utesnenie dvoch spojených plechov. Autokarosářské stahovací kladivo s jedním kulatým, speciálně tvarovaným koncem (průměr mm) a druhým špičatým koncem hlavy.


Kladivo o rozměrech 295 . S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Náradie pre autoklampiarov. Kvalitné profesionálne náradie pre autoklampiarov - kladivá , babky , lyžice a iné pomôcky. Bývalý autoklampiar predá veľmi zachovalé autoklampiarske náradie. Lokalita: Bratislava Cena komplet: 220€, dohoda možná.


AUTOKLAMPIARSKE NÁRADIE , online autobazár na AUTOVIA. Inzeráty autoklampiarske naradie. Bezplatná inzercia, autoklampiarske naradie. Vyberte si z množstva ponúk. Rýchle a dôveryhodné správy zo Slovenska, sveta i Vášho regiónu.


Sady pre autoklampiarov obsahujú náradie pre autoklampiarov , ktorí vyklepávajú hliníkové diely na karosérii. Kúpte si výrobky zo sortimentu Ručné náradie v online obchode Würth ▷ a nechajte sa presvedčiť kvalitou a rozmanitosťou našich výrobkov! Kategória Klampiarske náradie. STAHLWILLE - tradičný nemecký výrobca náradia ktorého korene siahajú až do.


Pri oprave karosérie Vám hydraulické náradie uľahčujú prácu. V ponuke máme pracovné valce, sťahovacie valce ale aj kompletné sady na rovnanie karosérie. Nedostupné – Dopyt posielajte na . Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Meradlá a meracie prístroje. Detektory káblov Digitálne teplomery Endoskopy Merače bŕzd Meracie pásma Merače tlaku oleja, paliva a kompresia .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.