utorok 24. apríla 2018

Vysávač na vodu pozicovna

Prenájom priemyselných . Hrubá špina, prach, štrk, piesok a dokonca aj voda. So všetkým si poradia práve mokrosuché vysávače. Stroje vhodné na vysávanie j hmoty za pomoci . Požičiavame priemyselné vysávače k strojom.


Priemyselný vysávač - požičovňa.

Výkonný vysávač na suché aj mokré vysávanie. Vhodný na postavebné upratovanie, vysávanie cementového prachu, kúsky tehál , omietky, ale aj iného náročného prostredia. Pri vysávaní vody oceníte . Požičovňa stavebnej techniky Piešťany. V prípade, že Váš bazénový vysávač nefunguje, zabezpečíme servis. Naša požičovňa tepovačov a čistiacich strojov Vám ponúka na prenájom.


Trojmotorový vysávač na vysávanie vody , prachu a stavebného odpadu bez použitia sáčkov. Tepovač Puzzi, 2V, €, €, 1€, Karcher.

Vysávač priemyselný 1x motor, 2V, €, €, 1€. Profesionálny vysávač Top PWD. Stránka spoločnosti Kolex, s. Požičajte si tepovač alebo vysávač od nás – TepovanieKosice.


Veľká nádrž na čistiaci roztok ako aj množstvo vody a tlak sú pri tomto prístroji dimenzované na. Univerzálny vysávač pre mokré a suché vysávanie s automatickým čistením filtra. Mokrosuchý vysávač s automatickým čistením filtra.


NT 7- priemyselný vysávač. Rozmery v m340x340x730. True- Temp), vstrekovaním detergentu, priamym napojením na vodu , ovládaním pomocou . Stroj je vybavený nádržkou na vodu a sú k nemu rôzne nástavce ako sú kefy na terasy,. Nehlučné umývanie a vysávanie je možné v obidvoch smeroch. Ponúkame prenájom čistiacej a upratovacej techniky KÄRCHER, priemyselných vysávačov Makita a. VYSOKOTLAKOVÝ ČISTIČ S OHREVOM VODY.


Imrich Pancurák - IPW M. Nilfisk Alto, profesionálna čistiaca a upratovacia technika, priemyselné vysávače : Špeciálne vysávače na vodu a kvapaliny. Filtre na vodu , úprava pitnej vody. Predaj, požičovňa a servis vysokotlakových čističov, vysávačov , parných čističov.

Zbavíte sa nečistôt na stavbách ale aj domácnostiach kapacita vaku 26 . Kapacita nádoby: L voda. Pre zníženie hlučnosti a zvýšenie objemu vody sa dá vypnúť čistenie filtra. Táto myšlienka vytvorila aj našu požičovňu - ak pochybujem, požičiam si a vyskúšam.


Ak si klient po vyskúšaní produkt kúpi - neplatí žiadne požičovné. Po vyčistení jazierko napustíme novou vodou čím narušíme celkovú biológiu a . Poradíme Vám, ako si správne vybrať priemyselný vysávač a správne. Voda ako materiál vôbec nepatrí medzi problematické materiály pri vysávaní. Certifikované vysávače HILTI Použitie Odstraňuje prach pri brúsení, rezaní,.


Predaj a servis čistiacich strojov WAP - vysávače , tlakové umývacie stroje, podlahové čistiace stroje. Odsávanie vody pri vytopeniach. Nevyhnutnými pomocníkmi pri údržbe vášho rodinného bazéna sú bazénové vysávače.


Vďaka ním je pravidelná starostlivosť o čistotu vody a bazénu omnoho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.