pondelok 23. októbra 2017

Predam komodu

Skladovana vnutri, mierne odreta (vid foto) a prevrtana cervotocmi. Inzerujte komody zdarma v online bazári. Bezplatná inzercia, predam komody predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Prohlédněte si cenové nabídky na Gala Meble Craft K2S komoda od obchodů na Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si.

Požadovaný inzerát byl již smazán. Prodam komodu masiv,borovice,. Dvojité otváranie dverí. Rozmery šírka 150x hĺbka 45x výška cm. This Pin was discovered by Nikola Slez.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hemnes, 2x, príp i komodu z rovnakej série. Prodám šatní skříň a komodu ze série Mammut Ikea.

Možno koupit i samostatně. Nábytek je dost těžký, proto . Dobrý den, prodám téměř nepoužívanou krásnou postel Hemnes - černohnědé barvy,. Obrázok používateľa alenak78us. Predam komodu z Ikei, pouzivanu roky.


Na predaj poschodova posteľ komoda a šatníková skriňa ešte zabalená čisto . Predám biedermeier písaciu komodu. Ikea - knihovna, komoda a stolek, ale jinak jsem se koupí bytu zadlužila u. Kč , Praha Biela skrina Ikea Z dôvodu sťahovania predám túto bielu . Komoda se zásuvkami ( 2ks), . Svietidlá Predaj Poprad. Sklopitelný stolek na stěnu,.


JYSK za 99€, nálepky sa dajú dať dole . Zámecká komoda -Intarzie s mramorem-UNIKÁT, Cena: 8€, Lokalita: Česká republika. Borovicová komoda je rozdelená na tri časti. Stredná čast obsahuje šuflíky a krajné.

Bazar nábytku sedačky, komody, kuchyské linky inzerce nábytek. Používaná, v dobrom stave. LEVNE PRODAM ZACHOVALE MASIVNI DREVENE PERINAKY. Levné komody z lamina, komody z masivu, šuplíkové komody. Kuk všetky moje inzeráty!


Aktualizovaný pred týždňom. Rozměry šx v1x hcm. Zobraziť náhľad inzerátu. Dôvod predaja, je nevyužitá.


Prihláste sa k odberu e-mailového servisu, ktorý vás bude stručne informovať o novinkách a akciách KIKA. Aukro - největší obchodní portál bílý antik lak, polic, výška 1cm. Hrany sú opatrené vysoko odolnou ABS hranou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.