utorok 10. októbra 2017

Darujem drevene bednicky

Predám drevené bednicky. Vyrobené sú zo smrekového dreva. Všetky časti sú hoblovane a brúsené kusy. Kúpime EUR palety svetlé, tmavé, dobré i poškodené. Pošlite nám ponuku na náš mail.


V prípade info prosím volať na . Darujem drevené bedničky za odvoz. Boli v nich prevážané krabičky s čajmi. Lepená drevotrieska, rozmer DxVxH - 50x53xcm. K dispozícii sú pravidelne.


Ahojte darujem použité SD dosky mm, len si ich musite odviezť. Hľadam staré (ešte použitelné) palety, foršne, drevené bubny na káble, dosky, strunový . SK elektronický obchod pre záhradu, domácnosť, vykurovanie. Rozmer tehly 23x11x5cm - 390ks, darujem k nim polovicne kusy (cca 100) Tehly. Modrý kvet, darujem ti modrý kvet. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez.


ELEKTRO BAZÁR SK - kúpim, predám, vymením, darujem has 9membros. Slovenský bazár spotrebnej elektroniky. Jedinečné a špecializované miesto pre. Drevene debnicky bednicky. Debničky sú zo smrekového dreva, sú hobľované.


Aby nám drevené varešky nestmavli , pred použitím ich ponoríme do studenej vody. Bedničky na ovocie a na . Peniaze darujem charite,“ uviedla .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.