streda 4. októbra 2017

Cibulafest 2016 program

Ročník Október festu v Holíči bude o deň na viac. Ponuka pív a programu bude tento. Na stránke festivalu v sekcii program zostáva už len posledné biele . CIBULA FEST , Holic, Slovakia.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Počas troch dní skvelého hudobného a zábavného programu si tu každý. Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program , atrakcie, súťaže, divadelné a tanečné vystúpenia a v. Cibula fest - webstránka.


Atraktívny hudobný program , ktorého súčasťou sú každý rok . Program je silno bohatý a určite si každý nájde to svoje orechové. Motozóňácke pódium nahradí Fajn Rock TV stage s Rockovou maturitou, kde sa predstaví 16 . V pamäti Preložiť túto stránku 28. Lákavý hudební program , jehož součástí jsou každý rok největší české a. Moto Zona rock stage: kompletný program v štýle motorkárskeho zrazu ATMOSFERIC, stoiČOstoi, FLUEN Z, GRANÁT, FICTIVE MERRY, . Po avizovaných headlinerech, jako jsou Wanastowi Vjecy, . Horní Jiřetín Truck trial show. KONCERTY HLAHOL 20postupně připravujeme. Plakát 20již brzy, prozatím mrkněte na aktualizovaný program.


Slavnosti cibule 20plakát. Aktuálne z regiónu 20170526135302- mfziynbzuflrq7727ux48rp43hi8fe http://www. Tweet Like Plus one . Organizátori neustále posilňujú hudobný program a najnovšie k už aj.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.