utorok 24. októbra 2017

Faberova dance

Spoločenské tance, disco, hip-hop. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. O Vaše tanečné výkony sa postará profesionálna tanečnica a lektorka J. Už rokov sa venujem výuke tanca, ale aj výchove . Dovoľte mi, aby sme vám ju predstavili. Stretli sme sa v priestoroch . Description: V tanečnej škole J. Odpoveďou je tanečné vystúpenie Kristínky a Paťka na 3. Program potrvá do 13-tej hodiny. Choreografka, trénerka, bývalá reprezentantka SR v tanečnom športe.


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Fáberová , Orient Dance , . Kompas – centrum rozvoja, BCF s. City, : Not available, Not available. Country, : Not available, Not available. Age, : Not available, Not available.


FÁBER DANCE TEAM SLOVAKIA. From Shake It Up: Live. KTŠ K- DANCE Banská Bystrica. ADJUDICATORS Australia . Avízo a pozvání na konferenci Úřadu vlády, věnovanou domácímu a genderově podmíněnému násilí v úterý 20. Bábkové Divadlo na Rázcestí – minikurz animáci 15.


Hudobná skupina EA, chill - out hudba 15. Latino Flası tanečná skupina a výučba latinsko-amerických tancov priamo pod vedenim Miguela Mendeza. FABEROVÁ DanceStudioBanská Bystrica ( SK). Dudek, Magdalena, Poland.


Dovolenka bez tanca-nie nieTanec je naša životná energia - month ago. Faberova , Nikola, Slovak Republic. Majstrovstvá Slovenskej republiky HVK Street Dance Show duo. Sekcia TŠ, športový klub . Sláčikové kvarteto 3eur. Organizátori mysleli aj na hladné brušká a chutný guľáš.


KRÁTKÝ Martin, ARNOLDOVÁ Barbora, MZ Dance Team. If you see me dancing close your eyes and run away, because that is probably . Aknela dance cup, sobota 21. Coffee and a Dance performance.


Marketingový specialista. Lektor tanečních stylů jazz dance a contemporary.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.