utorok 24. októbra 2017

Kosielka na krst pre chlapca

KRSTINY - všetko na krst - internetový obchod - najkrajší a najväčší výber produktov na krst: košieľky na krst s menom, sviečky na krst, torta na krstiny, súpravy, . Košieľka na krst je originálny . Zjednodušíme Vám prípravu na krst Vášho dieťatka pomocou našich produktov. Pripravili sme pre Vás najkrajší a najširší sortiment košieľok na krst. Vaša košieľka Vytvoriť objednávku. Vyšívané košieľky na krst s decentnou výšivkou a vaším textom. Možnosť expresného doručenia.


RICHELIEU, zloženie 1 bavlna. Všetky objednávky prijate do 28. Personalizované krstné sviece a krstové košieľky. Originálne sviečky s menom a dátumom. Ak chystáte dieťa na svätý krst nemôže chýbať sviečka alebo košieľka.


Nakupujte kvalitu - dudel. Zabezpečíme Vám vyšívanie košielok na krst , sviečky a ozdoby na sviečky a tiež. Ručne maľované krstné košieľky maľujem na objednávku.


Presne podľa vzoru 2pre chlapca Samuel nar. Cena košieľky NIE JE uvedená aj s vyšívaným menom a dátumom. Ak si prajete vyšiť aj meno, . Krst , najkrajšie vecičky na krst dieťatka nájdete na Bazar.


KOŠIELKA DO KRSTU -Holubice. Na krst pre chlapca René zima Teplučká, biela súprava na krst pre. Predám oblečenie na krst pre chlapca.


Košeľa na krst pre chlapca Krásna bavlnená košeľa na krst pre chlapčeka, urobí z každého. Som dieťa Božie-ano,nie. Sviečka na krst s menom Strieborný kríž. Prekrásna sviečka so strieborným zdobením na krst pre chlapca či dievčatko.


Na výber varianty: – modrá. Ponúkame krásne vyšívané. Vyrábame originálne vyšívané košieľky na krst.


Na košieľku okrem motívu, ktorý si vyberiete vyšijeme meno dieťatka, dátum. Ak potrebujete svojho drobca obliecť do krstu alebo na iné slávnostné príležitosti, mrknite sa. Vyberáte oblečenie na krst pre chlapca ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.