utorok 10. októbra 2017

Kvapkova zavlaha sada

TOP produkty Novinky Zvýhodnené sady - čerpacia technika. Plastové guľové ventily pre reguláciu kvapkovej závlahy. K výsadbe je využívaná kvapková závlaha , ktorá sa umiestňuje priamo ku kmeňu či koreňovému základu, čím je voda privádzaná priamo k rastline. A ušetríš fúru času, ktorý by si inak . Potrebné komponenty nájdete u nás.


Kvapková závlaha dokáže ušetriť až percent vody v porovnaní s konvenčnými postrekovacími systémami. Hadica 20m- 1/4´´ ostatné vid. Nachádzate sa v oddelení: ZÁVLAHA KVAPKOVÁ kvapková závlaha. Sada obsahuje: základný prístroj 100 m pokladacej rúrky, m rozdeľovacej . Sada je vybavená redukčným ventilom, ktorý do systému redukuje tlak na bar. Ukážka - hmlová závlaha (terasa rodinného domu) - Duration: 0:17.


Orbit závlahy 5views 0:17. Zavlažování sadu nadzemním kapkovacím potrubím. Kvapkacia hadica podzemná Gardena štartovná sada. Kvapacia hadica podzemná je kompletne pripravená na pripojenie so základným.


Sada kvapkovej závlahy + časovač PRATICO, Popis produktu: sada kvapkovej závlahy PRATICO. Máte vybrané filtry: Colibri 907startovacia sada kvapkovej zavlahy. Zoradiť produkty podľa: Názvu produktu, Ceny Kódu Dátumu. Kit drip Claber 90764.


Váš prehliadač má vypnutý Javascript. Závlaha golfového ihriska v obci Kálnica a funkčné prepojenie športových.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.