pondelok 9. októbra 2017

Kolac z piskot a kyslej smotany

Potrebujeme balíček svetlých a balíček tmavých okrúhlych piškót , téglikov kyslej smotany , konzervu zaváraných broskýň, stužovač šľahačky, práškový cukor, . Na vrch dáme tretiu smotanu s cukrom a necháme celú noc stať vchladničke. Orechové recepty na torty, zákusky a koláče. Jahodovo- smotanový zákusok. Vďaka jogurtu bude koláč o poznanie ľahší.


A opäť kombinácia smotany , čokolády jahôd a piškót.

Kré400ml kyslej smotany , 300g jemného tvarohu, balíčky vanilkového. POTREBNÉ PRÍSADY: 250g zomletých piškót alebo odrezkov z koláča , 120g . Ten som vyliala na dno formy. Piškóty som navrstvila na puding.


Z pomazánkového masla, tvarohu, kyslej smotany a dvoch balíčkov vanilkového cukru som . PlechStrawberryTortillaStrawberry. Nepečená torta s kyslej smotany. Plná tvarohu, kyslej smotany a ovocia.


Tvarohový koláč s ovocem - Duration: 6:13.

Jan Simo hudba, zvuk: Martin Chirila. Vyberte si zo stoviek receptov na Dezert z kyslej smotany , ktoré sa vám budú ľahko a rýchlo. Recept pre každého kuchára, . Konečne nejaký bez kyslej smotany :) (Y).


Smotanu na šľahanie vyšľaháme a zmiešame s kyslou smotanou a práškovým. Dno tortovej formy vyložíme alobalom, na ktorý uložíme detské piškóty a . Na spodok tortovej formy poukladáme piškóty , ktoré polejeme šťavou z ananásového kompótu a koňakom. Poukladáme naň ananás a vylejeme krém z tvarohu a kyslej smotany zmiešanej s cukrom. Vynikajúci pohárový koláč.


Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hrnčekový ovocný koláč. Na studené piškoty a želé nalijeme polovinu smetany, do které nasypeme zbytek jahod. Pridáme smotanu a dosolíme podľa chuti. Natrieme na koláč , nato ukladáme piškóty namáčané v káve a rume.


Na dno tortovej formy naukladáme piškóty zalejeme smotanou zmiešanou s cukrom,. Kyslé smotany vymiešame s vanilkovým cukrom a práškovým cukrom. Pečieme min na 2C.


Upečený a vychladnutý koláč môžeme natrieť . POTŘEBNÉ PŘÍSADY: Piškot : vajec 1g cukru krupice 2g hladké mouky lžic oleje Kré5ml smetany ke šlehání 2g bílé čokolády 150g kokosu . Celkové množstvo keksov a piškót rozdelíme na dve časti.

Danka vyskúšané, chutilo a tej kyslej smotany treba 400ml , ja som dala až 600ml . Stáňa, pridávam tam tvaroh. A posledná torta mala všetko čoho som sa potrebovala zbaviť a tak som k tvarohu pridala aj zvyšok kyslej smotany. Potrebujeme: balíky detských piškót , kyslé pochúťkové smotany , pol. Po minútach koláč potrieme žĺtkom rozšľahaným s jednou lyžicou vody. Na myTaste najdes recepty na citronova torta s kyslou smotanou taktiež ticíse podobných receptov.


Citrónový koláč s tvarohom a bez múky. Najjemnejší koláč z kyslej smotany : Vanilkový krém je ukrytý priamo v ceste. Ríbezľový koláč so snehom. Suroviny: 1g musli, 2g piškót , 1g masla, 1g cukru, 5g tvarohu, 3g kyslej smotany , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.