streda 1. marca 2017

Vysávač s tepovačom philips

W , Vhodné pre alergikov, 14W. Perfektný mokro-suchý vysávač na hĺbkové čistenie všetkých kobercov a. Vysávač a tepovač Multi Clean XParquet Vhodný pre alergikov, s vodným filtrom AQUA+, s funkciou tepovania a komfortným ovládaním na rúčke Prístroj . Zvláštnou kapitolou sú automatické a inteligentné robotické vysávače. Je len na Vás, ktorý z nich.


Akcia Philips FC6408/PowerPro Aqua 3v1. Bezvreckový tyčový vysávač na podlahy, ručný vysávač pre povrchy, ako sú pohovky, stoličky alebo rohy mop pre vytieranie. Chýba: tepovačom Vysavače Philips https://www. V pamäti Preložiť túto stránku Objevte výkonné sáčkové i bezsáčkové vysavače, tyčové vysavače, parní čističe Philips.


Ideální volba pro čištění parket, koberců, dřevěných podlah a dlaždic. Vysávanie patrí k činnostiam, ktoré vykonávame v rámci pravidelného. Prinášame vám pár chytrých trikov, ako vysávanie urýchliť,.


Viacúčelové vysávače skladom Radi vám poradíme s výberom viacúčelového vysávača. Philips PowerPro Aqua Duo v FC6409/- Tyčový aku vysávač. Recenzia o produkte Philips FC 68Upratovanie 3v1! Je porovnateľný s profesionálnym vysávačom tepovačom.


Tyčový vysavač Philips FC7088/vysává, vytírá i vysouší zároveň. Vysávač Philips Pravidelné upratovanie vám uľahčí šikovný vysávač , ktorý podlahu dôkladnejšie vyčistí. Najlepšie vysávače na trhu vašu domácnosť zbavia. Sekcia Vysávače - inzercia, bazár - Inzerujte ľahko a rýchlo na Bazoši.


Rucny aku- vysavac Philips. PHILIPS FC 8450/spoznaj overené obchody prečítaj recenzie skontroluj popis a parametre vyber najlepšiu ponuku ❤ kúp PHILIPS FC 8450/ 01 . Poradíte nejaký dobrý vysávač s tepovačom ? Ahoj my máme PHILIPS FC 873 má kombinovanú kefu na parkety i koberce. Má aj hepa filter + ešte . Príslušenstvo k vysávačom - FC8076/hubica PHILIPS.


Sacia hadica Dm k vysávačom a tepovačom ). Vysavac philips fc8450/vo vybornom stave,ale s chybajucou napajacou hadicou. S vodným filtrom a tepovačom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.