utorok 21. marca 2017

Ako vymeniť špirálu v sporáku

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte . Dobrý návodek ,já si jen pamatuji když jsem sporák rozebíral a vyhazoval. Chtělo by to přesunout do sekne Udělej si sám - ostatní. Mám 10-ročnú automatickú práčku Zanussi a chcem očistiť jej špirálu od.


Elektrika na sporáku jako nová, spirály mají odpory dle mého soudu v pořádku.

Odpory i odebírané proudy odpovídají udaným výkonům na . Našel jsem na Netu více prodejců vhodné náhradní spirály , zde jsou dva příklady. Trúba by sa mala dať vytiahnuť a vzadu povoliť skrutky a vymeniť teleso . Nabízíme topné těleso sporáku Mora, náhradní topná tělesa do sporáků Mora. Pokud dojde k poškození topného tělesa, je třeba jej vyměnit. Mora je dnes nejznámější tuzemský výrobce varných desek, sporáků a digestoří.


Výrobky jsou spotřebiteli ceněny. Při výběru nové topné spirály je vždy nutná kontrola rozměrů , vhodnost držáků pro uchycení a výkon W. Při výměně kruhové topné spirály horkovzduchu se .

V pamäti Preložiť túto stránku Poptávám výměnu topné spirály u horkovzdušné trouby. Větrák běží, ale vzduch je studený. Jedná se o kombinovaný sporák GORENJE typ K54E2-V4V. Opravy , prodej a montáž praček , myček , sporáků , bojlerů , aku. V plotně sporáku jsou zabudovány tři stejné topné spirály po kW.


První a druhá spirála jsou zapojeny. Náhradné diely na práčku, sporák , bojler. Výmena špirály na práčke nie je ťažká.


Podrobný postup, ako špirálu vymeniť ? Tento filtr se musí po určité provozní době vyměnit (cca 3-měsíce). Rozdíl je v technickém provedení topné spirály a ovládání. Jeden ovladač sporáku nefunkční, jedno piezo nefunkční, trouba - neznámý stav. Cm , kW, Je potřeba vyměnit topnou spiralu. Mně by se prostě líbilo, kdyby ta plotýnka měla více obvodů ( spirál ) odporového.


U starých sporáků byla regulace pomocí bimetalu, co sem viděl u jednoho . Kombinace sporáku na vaření a trouby na pečení, dvou různých přístrojů tvořících. A sklokeramické varné desky se dále dělí na ty s topnou spirálou a ty. Je to velmi důležité pro zachování dlouhé životnosti.

Dále je vhodné vyměnit ochranyou . PRedám elektRický sklokeRamický spoRák GoRenje,šíRka cm. VaRná doska plne funkčná, teplovzdušná RúRa nefunguje, tReba vymeniť špiRálu. Potrebné vymeniť špirálu.


Indukční sporák nebo elektrický sporák se sklokeramickou deskou? Oproti indukci hrozí připálení při přetečení, jelikož dochází k ohřevu desky pomocí spirály. Prodám kombinovaný sporák MORA funkční.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.