pondelok 13. marca 2017

Montážny návod schiedel stabil

Jednoduchá , rýchla a lacná montáž. FM Rapi aplikačná pištoľ, montážny. Dodržte prosím montážny návod. Viac informácií o montáži komínov . Je to klasický jednoprůduchový komín o výšce cca metru s průduchem 2mm s . BEZ PŘÍVODU VZDUCHU krbová kamna krbové vložky otevřené krby. V pamäti Preložiť túto stránku Zkontrolujeme si mteriál, potřebný k montáži (počet tvárnic, spojovací a kotvící materiál).


STABIL sada distančních. Návod k instalaci a montáži krbové sestavy PINUS-II Krbová . Zakonczenie komina schiedel stozek wylotu spalin fi 180. Schiedel ABSOLUT − absolutně univerzální systém. Návody a ukážky montáže, informácie o problematike komínových telies. Komínový systém pre tuhé . Montážny návod SCHIEDEL ABSOLUT.


Mont ny vod mu schiedel stabil. Kom nov syst tuh paliv so zadnm odvetran m nevhodn ned pd pre viac info s nev hajte kontaktova. Vyroba toceneho schodiska v rodinnom dome. Tondach časť - Tesniaci pás . Ideálny systém pre všetky typy palív V interiéri bez potreby zabezpečiť proti dotyku s ľudskou pokožkou.


Minimálne odstupy od horľavých materiálov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.