štvrtok 2. marca 2017

Čistenie peria nitra chrenová

Perie - čistenie v Nitre. Ohodnoť Hodnotilo použivatelov . MARTEX - MIKUŠIAKOVÁ MARTA. Predmet činnosti firmy Paplonáreň ŠANTA. Zákazková výroba - šitie: - paplóny - vankúše.


Služby: - čistenie peria (perie) . Vyhľadávač firiem, spoločností a . Výroba posteľnej bielizne a odevov. Pranie bielizne, čistenie odevov, peria , koží a kožušín. Servisný prenájom zdravotníckej, hotelovej a gastro bielizne.


Spoločnosť Práčovne a čistiarne s. Okrem základných služieb prania a čistenia ponúkame tiež prenájom a leasing . O firme riči - výroba a predaj vankúšov perín a paplónov, paplónikov, paplonov, vankusov. Renovacia vankúšov a paplónov a perín. Chýba: chrenová Irena Mečiarová Šanta irena-meciarova-santa.


Nákup a predaj nehnuteľností, Čistenie peria. Hľadáme šičku do paplonárne v Nitre na Chrenovej ( čistenie peria a ši- tie vankúšov a paplónov). Buďte informovaní o podujatiach v Nitre prostredníctvom SMS. Ambulantne( nie v pojazdných predajniach) sa môžu predávať v súlade . Ručné čistenie exteriérov. Nitra , OD Jednota Nitra - Chrenová , B. Moderne štýlová a zaujímavá.


NOVINKA Kuchyňa Lota získala cenu veľtrhu. Archeologického ústavu SAV Nitra. Východná brána, čistenie detailu košinovej steny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.