pondelok 27. marca 2017

Vanicka do kufra golf 7

Plastová vanička do kufra s protišmykom pre VW Golf VII. Výrobca model: VW Golf VII. Gumová vanička do kufra auta pre dokonalú ochranu kufra auta. Jde o plastovou vanu do kufru vyrobenou na míru vozu VW GOLF VII Combi. Gumená vanička do kufra - VW Golf VII Htb, od r. Vanička do kufra - VW Golf VII Hatchback, od r. Vaňa do kufra gumová VW GOLF VII Hb r. Ponúkam PVC vaničky do kufra na skoro všetky typy automobilov.


Predám spodnú (do dvojitého dna) vaničku kufra na Golf krátky. Ochranná gumová rohož do kufra auta. Vysoký okraj, odolná guma, protišmykový povrch vaničky. Vysokokvalitná a luxusná vanička do batožinového priestoru. Zabezpečuje dokonalú ochranu vnútra . Gumené vaničky zabezpečia ochranu Vášho kufra pred poškodeným a znečistením od prevážaného tovaru.


Vďaka gumovej vaničke sa už nemusíte obávať . Máte neustále zašpinený kufor? Rozialalo so vám niečo v kufri a bolo ťažké zbaviť sa zápachu a fľakov? Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá, sortiment ktorý inde nenájdete. Cena s DPH2€3 €. Prémiové gumené vaničky sú vyrobené z vysokokvalitnej a odolnej gumy. Gumové vaničky majú zvýšený okraj po celom obvode, interiér kufra je tak chránený . Tvar gumovej vaničky je pre každý typ vozidla rozdielny.


Presná plastová vanička do kufra s protišmykom pre VW Golf VII. Chráňte si interiér kufra auta pred snehom, blatom, vyliatymi tekutinami. Hľadáte Vaničky do kufra ? Vaňa slúžia hlavne na ochranu kufra pred znečistením alebo . Kvalitný materiál, vyvýšený okraj - zaručená . Tvar plastové vany odpovídá typu . Kúpte si tento výrobok a získajte bodov!


Dostupnosť tovaru – na . Vane s zobrazením modelu vozidla, do ktorého vaňa patrí. Jedná sa o kvalitnú gumenú rohož do kufra vyrábanú presne na mieru daného modelu auta. Nie je to žiaden univerzál. Ak je vaša pôvodná rohož vybavená. Vana do kufru přesně pasuje do zavazadlového prostoru modelu auta VW Golf VII.


Vana do zavazadlového prostoru REZEAW PLAST je vyrobena z kvalitního a odolného syntetického kaučuku. Její tvar je uzpůsoben přesně pro tvar kufru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.