piatok 3. marca 2017

Digitálna antistatická keramická kefa so žehličkou na vlasy

Vhodné pre všetky typy vlasov , . Umyjete si vlasy a pri pohľade do zrkadla zistíte, že vám odstávajú všetkými smermi? Alebo vám začnú poletovať a elektrizovať, len čo vykročíte na ulicu? Kefa je kombináciou keramickej žehličky a antistatickej kefy , ktorá vlasy dokonale vyrovná a zároveň ich nepoškodí. Antistatická kefa na žehlenie vlasov s nastaviteľnou teplotou a ochranou proti spáleniu vlasov len za 299€ aj s doručením! Plynulé digitálne nastavenie teploty zabezpečí maximálny komfo.


Dokonale rovné a krásne vlasy rýchlo. Jedinečná technológia kefy odstraňuje z vlasov negatívne ióny, z ktorých vlasy elektrizujú. Digitálna antistatická keramická kefa so žehličkou na vlasy. Kefa sa veľmi rýchlo nahreje na požadovanú teplotu a môžet.


DIGITÁLNA IONIZAČNÁ KEFA SO ŽEHLIČKOU NA VLASY. Revolúciu v starostlivosti o vlasy prináša antistatická keramická kefa ! Poradí si so všetkými typmi vlasov. Teraz digitálna antistatická keramická kefa so žehličkou na vlasy len za 2€! S touto unikátnou žehlikou a kefou na vlasy v jednom máte o Vašu korunku . Kefa vlasy upraví, vyžehlí, dodá im krásny lesk a pomocou výkonného generátora iónov vlasy. Unikátnana antistatická kefa v kombinácii s keramickou žehličkou si s vašimi.


Skvelá kombinácia keramickej žehličky s antistatickou ionizačnou kefou , s ktorou budete. C, nahriatie 10s, funkcia TurboBoost,. Vlasy upraví, vyžehlí, dodá im krásny lesk a pomocou výkonného generátora iónov ich tiež hydratuje a eliminuje tak statickú elektrinu.


Kľúčové vlastnosti: - keramická žehlička pre ľahké . Pri česaní vlasy prežehlí a tie potom neelektrizujú. Trápia vás odstávajúce alebo elektrizujúce vlasy ? Už nemusia - zaobstarajte si digitálnu antistatickú žehlička s kefou na vlasy a vykročte do sveta s perfektne . Predám keramicky žehličku na vlasy. Skroťte svoj účes s digitálnou antistatickou keramickou kefou so žehličkou len za 2€ pre obnovu prirodzeného lesku vašich vlasov. V tomto salóne sa o vaše vlasy postará talentovaná a skúsená kaderníčka,.


Popis: Tento profesionálna okrúhla keramická kefa na vlasy BaBylis PRO vďaka keramickému povrchu dosahuje antistatických účinkov,. Vlasy bez rozštiepených končekov - vďaka . Elektrická kefa Orava ZVK-2je kombináciou keramickej žehličky a. COMAIR profesionálna kadernícka kefa Inovatívna keramická kefa pre dokonalý styling, pri fénovaní sa. Prevratná novinka, ktorá pohodlným spôsobom vyžehlí vaše vlasy a vďaka prídavku iónov zabezpečí, aby vlasy neelektrizovali a zostali lesklé a hydratované.


C, doba nahřátí 5-10min, keramické štětiny s antistatickým účinkem, . Preskočiť na Keramicka kefa so zehlickou heureka (17) - Keramicka kefa so zehlickou heureka. Levný Účesy Pomocou Žehličky Na Vlasy Ako si natočiť vlasy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.