utorok 28. februára 2017

Auta prísavky

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. VIACÚČELOVÉ PRÍSAVKY silikónové 30mm. V našej ponuke máme gumové prísavky na auto či sklo. Majú všestranné využitie.


Pevne držia na kapote, či skle.

Priehľadná prísavka na auto. Prísavky na svadobné auto sú vo veľkosti 4cm. Vhodné na dekorovanie kvetov alebo ikebán na kapotu auta, pridržanie balónov. Aranžerská vakuová přísavka je přesně to, co potřebujete pro jednoduché připevnění předmětu nebo dekorace na auto , okna, dveře a zrcadla.


Profesionální autopodložka, která perfektně drží na kapotě svatebního auta. Hmotu stačí namočit několik hodin dopředu, aby dobře absorbovala vodu a vydržela . Vaše cena: 25Kč bez DPH (30Kč s DPH).

Kotvící přísavky na auto - Suction Anchor plus. Vraj mi môže takú prísavku objednať ale za 45- Sk. Pro těžší dekorace používejte přísavky s větším průměrem. Svatební dekorace na auto - pěnové růže s puntíkatým tylem, vše připraveno na přísavce. Upevnění: přísavka je součástí.


Popis: Nabízím přísavky na . S prísavkami na strechu auta Grip Tor (kusy) máte raz navždy vyriešenú otázku, ako naložiť bicykel či surf do auta. Přísavka kruhového tvaru Ø40mm s otvorem Ø4mm. Tieto prísavky pevne priľnú ku k. Postup instalace: Nejdříve odmastíme kapotu v . Ruce máte mít volné k řízení. Tento kompaktní držák bezpečně uchytí řadu. Univerzální přísavky do automobilu se závěsným háčkem, sada obsahuje ks, od italské firmy Lampa.


To sa pripevní na strechu auta pomocou klasickej prísavky. Držák do auta Hama s přísavkou na sklo. Celý popis a technické parametry.

Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Hledáte dítě v autě přísavka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tato položka je jednoduchá a praktická. Nokia držák do auta CR-1vč.


Jedná se o přísavku do auta , která je vyrobena z odolného tvrdého plastu a měkkého pryžového materiálu a je . Vákuové prísavky CladBoy compact umožňujú horizontálnu aj vertikálnu montáž sendvičových stenových panelov. Zariadenie ľahko preveziete aj v kufri auta ! Vhodný do auta NA čelné alebo zadné sklo, má prísavky. Set do auta pro GoPro a SJCAM Car Set New.


HH-- bulkNechte si volné ruce a zůstaňte připojeni i na cestách díky univerzálnímu drž. Auta Cars - Stínítko na přísavky za skvělou cenu 18Kč najdete ve skupině Autodoplňky, Účinné stínítko ochrání Vaši ratolest před sluníčkem nebo jiným . HH- se mohou změnit bez výslovného upozornění. Tato záznamová kamera do auta HD DVR Portable se řadí mezi výkonné kamery, díky které můžete nahrávat jízdu automobilem. Malá firma Cinetics představila svůj druhý výrobek: stativ CineSquid s přísavkami.


Dokáže udržet kameru na hladkém povrchu. Príchytka pre uchytenie stanu , slnečnej clony na strechu auta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.