piatok 24. februára 2017

Euro prepravka s vekom

Je hygienická, jednoducho stohovateľná s využitím pre dopravu a skladovanie. Kód: PNEV0- nosnosť max kg$vyrobené z PP kopolyméru odolného voči väčšine chemikáliám$spľňajú normu pre styk s potravinami$pevná . NOSNOSŤ (kg) - HMOTNOSŤ (kg) - 32- Vyrobené z PP kopolymeru odolného voči väčšine chemikálií. Spĺňajú normy pre styk s potravinami.


Plastové europrepravky majú rovné steny a modulárne rozmery zjednodušujúce stohovanie a skladovanie. Nakupujte online na Kwesto. EURO prepravka s vekom doprava zdarma minimálna záruka roky dní garancia vrátenia peňazí – všetko pre firmu. Europrepravky s vekom so závesmi od AUER Packaging sa vďaka jednoduchej obsluhe . Stohovacie euro prepravky BITO XL patria k mnohoúčelovým prepravkám BITO.


Stohovacia euro prepravka BITO Norm BN je plastová prepravka na univerzálne. Rozmer: 4x 3x 320mm. Europřeprakvy sú univerzálne a použiteľné pre všetky odvetvia . K dispozícii v rôznych farbách. Aktuálna ponuka vždy na: PREPRAVKY. EURO PREPRAVKY, rozmer 8x 6mm V predaji plastové euro.


Materiál: Plast; Sklopný: Nie; Stohovateľný: Áno; S kladkami: Nie; S vekom : . Ukladacie plastové prepravky, skosené debny. Plastová EURO prepravka 600x400x3mm s vekom sadzba dane z príjmu fyzických osôb za rok . EURO prepravka , l, x x cm Na zoznam Pridať na . Prepravka EURO, l Na zoznam Pridať na. Nízká euro přepravka s víkem na pantech a se dvěma pojistkami proti otevření.


Euro přepravky jsou vyráběny . V nabídce máme euro přepravky různých rozměrů a druhů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.