piatok 10. februára 2017

Antialergicky paplon 200x220

EVENIT MEDIC antialergický paplón Bavlna 200x2cm. Antialergický vankúš a paplón prémiovej kvality. Vyrobené škandinávskou technológiou, ktorá spočíva . Hľadáte antialergické paplóny, ktoré sú vzdušné, mäkké, našuchorené a príjemné na dotyk?


Paplón 500g KRONBORG HORNET tep. Slovenský výrobok vynikajúcej kvality vyrobený z príjemných . V prípade, že máte záujem o individuálny rozmer paplónu, ktorý sa nenachádza v našej ponuke, neváhajte a kontaktujte nás a my Vám ho ušijeme podľa Vašich. Rozmer paplon -vankus, Dostupnosť, Cena.


KGMED PAPLÓN 200X2, LETNÝ. Prikrývka sa vyznačuje veľmi dobrou priedušnosťou. Jeho termoizolačná výplň zabezpečí optimálnu tepelnú pohodu počas Vášho . Homa antialergický paplón 200x220cm určený pre Váš zdravý spánok.


Názov, Dostupnosť, Cena, Kúpiť. Luxusný antialergický paplón s náplňou z husieho páperia. Tieto vlastnosti zaručujú celoročné . Sada je vyrobená škandinávskou technológiou, ktorá sa vyznačuje vo vŕstvení . Všetky nami vyhotovené paplony a vankúše sú vyrobené z antialergických materiálov, klasickým spôsobom uloženia a prešitia jednotlivých vrstiev. Môžem dodať aj viac kusov. Prirodzený antibakteriálny a antialergický účinok.


Je ideálny pre tých ktorí sú citliví na roztoče a má protihubovú . Tovar na e-shopu je momentálne. Súčasťou je poťah s antialergickými vlastnosťami. Doprajte si počas spánku maximálne pohodlie. Mäkučký komplet splní vaše .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.