štvrtok 9. februára 2017

Rucny bazenovy vysavac

Vysávač pre betónové bazény s kefami do boku. Elektrický bazénový vysávač GRE Electric Vac Plus. Máte vybrané filtry: ruční. Bazénový vysávač Speedcleaner APPcontrol. Ručný bazénový vysávač s kolieskami cm.


Představujeme Vám zcela univerzální vysavač pro všechny možné. A PRÍSLUŠENSTVO BAZÉNOV, Čistenie bazéna, Ručné čistenie Značka: ručný vysávač. Ručný akumulátorový vysávač Shark Blaster je úžasný pomocník, ktorý udrží vodu krištáľovo . Hubica vysávača je vyrobená z eloxovaného hliníka.


Automatický bazénový vysavač Dolphin Supreme M500. Vysávání bazénu od nenečistôt je možné buď manuálně nebo automaticky - pomocí bazénového robota. Tento typ bazénového vysávača je vhodný aj pre veľké bazény.


Kvalitné bazénové vysávače Hecht. Zodiac Spa Wand ručný bazénový vysavač je určený na malé plochy ako sú vírivky, schody a rohy bazénov. Ručný vysávač určený na vysávanie bazéna pri ktorom je hadica vysávača. Počet produktov v tejto kategorií: 14. Džiak na šerpad - ručný.


Sada ručný vysávač s teleskopickou tyčou a hadicou. Pri údržbe bazéna sú nevyhnutnou pomôckou bazénové vysávače. Sada obsahuje: bazénový ruční vysavač s výmennými hubicami s. Je potrebné dokúpiť teleskopickú tyč a vysávačovú hadicu 38mm. Hlavica na ručný bazénový vysávač , so štetinkami aj po bokoch pre dokonalé vyčistenie.


Slúži na manuálne vysávanie nečistôt v bazéne. Vysava povrch vody aj dno bazena. Na malé plochy ako sú detské . Pre správnu údržbu vody ponúkame bazénové vysávače , skimmery, čistiace kefy a hubice. S našimi výrobkami je údržba bazéna jednoduchá. Zoznam prianí: upozornenie na zníženie ceny . PešiaZóna - bazénové vysávače za najlepšiu cenu práve tu!


Jazierkový a bazénový vysávač na kal Basetech 149955 14W, l. Ponúkame k predaju - výstružník ručný kužeľový 1:14priemer 1 množstvo ks, cena dohodou, kontakt: PEFAR s. Obsahuje: prúdový chránič, prepínač--auto/ ručný režim chodu filtrácie, istenie filtrácie, spínacie hodiny, napájací flexo-kábel, transformátor 230/12V 600W. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vysavač bazénový. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . NEBEZPEČÍ SPOJENÉ SE SÁNÍM - Když budete používat bazénový vysavač , udržujte jej v bezpečné vzdálenosti od těla, je-li připojen k sacímu systému.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.