štvrtok 16. februára 2017

Potlac na osusku

Do našej ponuky sme zaradili kvalitné froté produkty a ich potlač. Tieto produkty vieme potlačiť akýmkoľvek motívom a taktiež na ne vyšiť vaše . Táto najuniverzálnejšia technika sa hodí skoro na všetko – od froté uteráku s bordúrou, cez mikrovláknovú osušku , FUN vankúšiky až po celoplošnú potlač. Vytvor si darček s potlačou . Uterák s vlastnou potlačou za hod.

Celoplošná plnofarebná potlač podľa vlastného motívu na uterák alebo osušku už od 1€. Ozvláštnite si Vašu kúpeľňu alebo spríjemnite si . Klikni alebo pretiahni svoj obrázok a navrhni si tie najkrajšie darčeky. Ponúkame reklamné uteráky za výborné ceny. Ich potlač , výrobu, vyšívanie aj predaj.


Radi vám spravíme grafický náhľad alebo zašleme katalóg reklamných . Katalógy našich dodávateľov.

Potlač reklamného textilu. Ide o vysoko kvalitnú digitálnu tlač. Po zaslaní fotografie Vám potvrdíme, či je možné zaslanú fotografiu použiť na tlač a výrobu posteľnej bielizne podľa Vašich. Príjemný a mäkký froté uterák s bordúrou pre plnofarebnú potlač. Bordúra je vtkaná po celej šírke.


Dostupný v troch rozmeroch. Navrhnite si uterák s vlastnou fotografiou alebo textom. V ponuke sú rôzne veľkosti. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.


Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Výhodou polyesterových šálov je farebnosť a kvalita potlače , ktorú pri pletených šáloch nie je. Spoločnosť ProDesign Slovakia, s. Na osušku môžeme vyšiť ľubovolné texty, na výber sú typy písma: Brush.


Materiál 1 froté balvna. Na výber jedinečný froté-mikropolyester uterák alebo osuška s možnosťou celoplošnej plnofarebnej potlače. Počet kusov v balení: ks.

Nie sú dostupné žiadne hodnotenia. Tradičné tetra osušky s veselou potlačou medvedíka sú vhodné pre osušenie novorodenca, pretože sú maximálne savé a mäkké, vďaka technológii tkania v . Osuška Terry bath towel 450. Tento komplet predstavuje stávku na istotu, praktický a originálny, vhodný na pláž i do bazénu.


Extrémne jemná osuška zo zmesi bambusovej viskózy a bavlny, tkaná v klasickej dutinnej väzbe. Dutinná väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje . T-tomi s vysokou gramážou bavlny - pevné nylonové okraje. Plážovú osušku Matějovský zdobí motív rozprávkového psíka Snoopyho.


Detská osuška s kapucňou froté potlač 100x1cm. Veľkou výhodou je skladnosť osušky a rýchlo schnúci materiál, ktorý je veľmi príjemný k detskej pokožke a nielen deti ocenia modernú a zaujímajú potlač týchto . Veľmi silná a napriek tomu veľmi nadýchaná osuška. Spojeníe vysokej gramáže, dutinkovej vazby a bambusového materiálu robí z KIKKO Bambusovej osušky.


Dvojvrstvové, s vytkanými pevnými okrajmi. Určenie: Island uterák pre hostí, Island uterák na ruky, Island osuška , Island 1veľká . Kočíky, autosedačky, detský nábytok a všetko pre vaše detičky. Bavlnené plienky LTZ LIBŠTÁT extra kvality - zo 1 bavlny.


Po vypraní sú mäkké, biele, pevné - nestrácajú svoj tvar! Prvá bavlnená plienka s vyššou gramážou v Českej republike. Rock Daddy s červenými lebkami, srdciami, čerešňami a hviezdami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.