streda 6. januára 2016

Postelne pradlo 180x200

Výber posteľnej bielizne je dôležitý pre pohodlný spánok. Vyberte si posteľné obliečky , plachty a poťahy na vankúše z bavlny, ľanu, lyocellu a so saténom. Plachta MARHUĽKOVÁ 1x 200.


Emi, ktoré nájdete v tejto kategórií. Pre ľudí, ktorí majú svoj štýl a chcú, aby to ich domov .

Obojstranná posteľná bielizeň má na jednej strane potlač Minnie ako dáva. Kvalitné obliečky do Vašej spálne z Francúzska nájdete na výpredaj-zľavy za skvelé ceny! Vyberte si štýl, ktorý vám vyhovuje a vynovte svoju spálňu novými obliečkami. Všetky obliečky skladom.


V ponuke máme vedľa obliečky aj ďalší bytový. Jersey patrí k nejhebčím látkam vyrábaným z bavlny. Ich výhodou je veľmi dobrá savosť .

Kolekcia je pomenovaná po najluxusnejšej posteli na svete, a preto Hästens Vivudus posteľné prádlo je zložené z úžasnej 1 bavlny, ručne ukončenej vo. K samotným prestieradlám si môžete zakúpiť aj posteľné obliečky , prehoz na manželskú posteľ, ale aj jednoposteľ, deku a závesy, ktoré vytvoria jedinečnú . Cosing De LUXE design včelka - modrý lem. Naj±ir±í sortiment postežných obliečok renomovaných českých a európskych výrobcov.


Bavlnené posteľné obliečky Maglia červené. Detské posteľné obliečky Warm Hug. Vianočné posteľné obliečky , ktoré navodia v spálni tú správnu vianočnú atmosféru. Prinášame Vám len to posteľnú bielizeň s vianočnými motívmi, ktoré spĺňa tie . Obliečky Matějovský, Playboy, Disney a ďal±ích.


Froté prestieradlá doplňte o vysoko kvalitné obliečky od rovnakého výrobcu v mnohých. Elegantné obliečky so šedo bielymi čipkovanými ornamentami. Tématické štýlové bavlnené posteľné obliečky s motívom zvierat - zvieratiek. Certifikované obliečky na poplóny a vankúše do postelí a postieľok vyrobené v EU. Pozrite si našu ponuku jemných posteľných obliečok z bavlneného saténu, hladkej bavlny, krepové, flanelové, detské, hotelové, jersey či exkluzívne.


Veľkorysý úložný priestor schová všetky prikrývky a posteľné prádlo. Tento tovar nie je vystavený na .

Bambusové vlákno krát rýchlejšie absorbuje vlhkosť ako bežné posteľné prádlo. Posteľ Notte 180x2Šedá. Textílie z bambusu sú mäkké, ľahké a príjemné na dotyk, čo oceníte najmä po . Popis produktu: Originálne bavlnené napínacie prestieradlo s všitou gumou po obvode.


Zaručená stálosť farieb aj po mnohých vypraniach. Radiť podľa: Nie je zoradené, Meno, Cena, Najnovšie. Matracový chránič 180x200. Ochrana matraca voči znečisteniu a . V rozmere 200x1máme niektoré matrace skladom a ihneď k dodaniu.


Príďte si vybrať tú svoju matrac 180x2cm. Dodáváme tyto varianty: mikro flanel 90x200mikro flanel 180x200. Flísové obliečky a plachty. Bavlna Deluxe Manon modrá 140x220. Prestieradlo mikroplyš Exclusive dvoj lôžko - tmavo fialová 180x2cm.


Kvalitné posteľné plachty z materiálu Jersey LUXUS s elastanom, Baklažánová v rozmeroch 90x2a 180x2za bezkonkurenčne najlepšie ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.