streda 13. januára 2016

Cestoviny s nivovou omáčkou a brokolicou

Cestoviny s nivou brokolicou a kuracím mäskom. My sme dnes mali cestoviny , ale omáčka výborne chutí aj s opekanými, či varenými . Dáme variť osolenú vodu na brokolicu aj na cestoviny. Díky tomu bude brokolice.


Iná verzia ako jesť brokolicu , len mám ešte rezervy v syrovej omáčke.

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Na omáčku si nadrobno nakrájíme cibuli , česnek, brokolici (jen hlavičky) a uzeninu. Recepty pre chutný život. Pridáme viac vody, troška . Pre ďalšie info nezabudnite kliknúť do popisu :) ↓↓↓↓ Rýchla, jednoduchá a hlavne chutná večera! Počas toho ako sa nám varia cestoviny , uvaríme tiež v mierne osolenej vode brokolicu , až kým nezmäkne, teda približne 6-minút.


Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu a nastrúhanú nivu.

Nakoniec pridáme škrob na zahustenie. Podávame s cestovinou , zemiakmi alebo . Ak je omáčka príliš hustá, pridáme ešte smotanu alebo mlieko. Povaríme, kým sa brokolica celkom rozpadne a syr roztopí.


Chutné kuracie soté s brokolicovo- nivovou omáčkou – zdravý obed či večera. Následne brokolicu rozmixujeme aj s vodou, ktorá v hrnci ostala. Jedlo môžeme podávať s ryžou, pšenom, pohánkou, cestovinami či quinoou.


Na tanier dáme najskôr cestoviny potom pridáme ružičky brokolice a prelejeme syrovou omáčkou. Medzi tým do vriacej osolenej vody pridáme na ružičky rozdelenú brokolicu a varíme do mäkka (asi minúty). Precedíme, dáme do hrnca, pridáme niekoľko . Poliatu brokolicu podávane s varenými zemiakmi, alebo s cestovinou. Kuracie soté s brokolicovo- nivovou omáčkou.


Keďže som doma mala brokolicu , tak som sa rozhodla spraviť komplet. Penne zmiešame s omáčkou. Brokolica s hubovo- nivovou omáčkou.

Rezance s brokolicou a cesnakom. Omáčka se výborně hodí k těstovinám a je hotová raz dva. Hana Kosíková, Olšany u Prostějova. Soliť netreba, syr omáčku dokonale ochutí. Vrch som posypala chili . Na myTaste najdes recepty na cestoviny s brokolicou nivou taktiež ticíse podobných receptov.


Vyskúšajte zapečené so smotanovo- nivovou omáčkou spolu s kukuricou a brokolicou. Originálne cestoviny podávané s pravou Bolonskou . Hlavné jedlo 1Kurací steak s brokolicou zapečený so syrom, zemiakové. Pizza, cestoviny , šaláty, hamburgery a iné. Zapečené cestoviny s kuracím mäsom, hríbami a brokolicou. Kačacie prsia so slivkovo-vínovou omáčkou.


Výborné cestoviny s nivovou omáčkou. Keď sa ponáhľam, určite varím cestoviny. Toto je expresná cesta k obedu. Kým sa vyvaria cestoviny , omáčka je hotová!


Kurací závitok s brokolicou a nivovou omáčkou (7), 1g, €. Bravčové medailóniky z panenky s nivovou omáčkou 150g.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.