utorok 26. januára 2016

Ked pracka netaha vodu

Pračka nenapouští vodu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nevypúšťa vodu , neodstreďuje, nekúri. Aby ste nemuseli pri každom probléme s práčkou hneď volať opravára, s jedným z nich sme tie . Viete mi poradiť, kde môže byť problém, keď práčka nenapúšťa vodu a keď má dokončiť vypúšťanie vody a na display je min pri dokončení . Dobrý den, tato závada může značit vyčištění filtru nebo čerpadla a nebo se týkat ucpaného odpadu.


Nevedelby mi niekto poradit. Prisla som na to že mi do pračky vteka voda od pripojky. Ked doperiem a nevypnem vodu tak mam za . Chýba: netaha Prečo sa do práčky nenapúšťa voda? Hadica prívodu vody alebo prívod vody samotný môže byť zamrznutý. Filter ventilu prívodu . Prívod vody môže byť narušený.


V pamäti Preložiť túto stránku 20. Nevypouští vodu , neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější . Chýba: ked ‎ netaha Má význam zatvárať ventil na prívod vody do práčky.


Modrá strecha https://www. Vypouštěcí čepadlo pračky má jediný úkol, aby v okamžiku, kdy ovládací elektronika uzná za vhodné, vyčerpalo veškerou vodu z pračky. Máme doma pračku Beko 15086P a přestala brát aviváž.


Funguje vám správně elektromagnetický ventil u pračky na přívodu vody ? Re: Pračka Candy EVO 14DW Grand´O Evo. Může se jednat o závadu na topném tělesu, tudíž je možné, že pračka má problém ohřívat vodu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.