štvrtok 28. januára 2016

Lacne paplony 140x200

Paplón 2x600g GREENFIRST NATURE 140x200. Detský paplón 400g SOLA. Príďte si vybrať do jednej z našich predajní alebo nakupujte online. Slovenský výrobok vynikajúcej kvality vyrobený . Najlacnejšie produkty z kategórie paplóny.


Ukážeme kde môžete paplóny , prikrývky najlacnejšie a najbližšie.

EMOZZIONE ALOE VERA summer - paplóny 140x2cm. Kvalitný paplón a vankúš od 34€. Antialergické paplóny a vankúše v akcii. Lacné paplóny skladom s dopravou zdarma.


V našej ponuke nechýbajú ani kvalitné letné paplóny od slovenských výrobcov SCANQUILT, MATERASSO, INTERMEDIC, MATEJOVSKÝ, GRENO. Vyberte si z našej širokej ponuky paplónov a vankúšov. Záleží nám na kvalitnom spánku a preto pri výrobe vyberáme tie najlepšie materiály. Online predaj - paplóny , vankúše, posteľná bielizeň - bezkonkurenčné ceny.


Vankúše na sedenie kúpite online v eshope Mobelix.

Nepodceňte výber paplona a vankúše, je to krok k zdravom spánku. Stanex vyrába antialergické paplóny a vankúše z bavlny plnené PES guličkami. Celoročná, vankúš: 70x9 prikrývka: 140x2. Ponúkame celoročné, ale aj letné chladivé a zimné hrejivé paplóny.


Přikrývka VTP 140x2INSPIRATION. Na sklade u dodávateľa – môžete mať 9. Zoradiť podľa: odporúčané najpredávanejšie najlacnejšie. Podľa hrúbky a hrejivosti prikrývok rozlišujeme paplóny na leto, na zimu, alebo na celoročné použitie. Nepostačuje vám zimný paplón Aloe Vera fineEco, alebo Antimikrobial so zvýšeným množstvom polyesterovej.


Milenium paplón 140x2cm. Tvrdý matrac, radíme s výberom lacné a kvalitne tvrdé matrace. Dvoj-matrace 2x 20 matrace 2x 16 lacné matrace 1x 200. Súprava paplón a vankúš. Pozor: Na šité a inak upravované záclony, závesy a obrusy sa nevzťahuje . Rozmery paplón (ŠxD): 140×200.


Obliečky na periny a vankúše, paplóny - oblieckypaplony. OBLIEČKY NA PERINY A VANKÚŠE, PAPLÓNY , VANKÚŠE, PLACHTY NA POSTEĽ, PREHOZY. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie.

Dormeo celoročný paplón Perfect Sleep 140x200. Jednolôžkové, dvojlôžkové a manželské postele tvoria základ každej spálne. V ponuke nechýbajú tiež krásne detské obliečky s rozprávkovými a filmovými motívmi.


Pokiaľ hľadáte obliečky lacné , ale súčasne kvalitné, v našom eshope si ich určite. Aj lacná postel, alebo dvojlôžko vybavené kvalitným matracom a roštom poskytne skvelý komfort. Posteľ Melisa 140x2, masív.


Chránič matraca, my home, nepremokavý.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.