štvrtok 7. januára 2016

Pípa na pivo s chladenim

Chladenie na pivo Lindr PYGMY TOWER je určené k profesionálnemu. Stolní pípa na pivo může být vynikajícím zpestřením pro jakýkoliv gastro . Párty pípa s ručnou pumpou, najjednoduchšie spôsob čapovanie z keg sudov. Chladiče piva a výčapné zariadenia.


Samostojace čapovacie zariadenia (pípy), s kompresorovým chladením. Podstolové výčapné zariadenie PODSTOLOVÉ .

Specializovaný na pivní chlazení, chlazení na pivo a výčepní zařízení značky LINDR. Toužíte po točeném pivu v pohodlí svého domova? Country pípa s autoventilčekom na pivo , najjednoduchšie spôsob čapovanie piva. Návod jak správně sestavit výčepní zařízení Lindr.


Dúfame že pipa na čapovanie piva poteší hostí na každej akcii. Požičaj si pipu na pivo s chladením a sud kvalitného remeselného piva. Lindr s vlastným chladením a kompresorom.


Možnosť čapovať rôzne nápoje.

MKPIVRNEC se vzduchovým kompresorem Pivrncova pípa MKSINOP . Pri pootočení sa otvorí ventilček a dovolí vypustiť cez pípu obsah súdka, alebo sa tiež dá . Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva , l súdok, CO. S objemom litrov a teplotným rozmedzím - °C spoľahlivo chladí nápoje a potraviny. Nezáleží na tom, či ovocné šťavy, pivo , mlieko, syr alebo salámu: vžd . Samotný COje prasečina, nabublaný pivo co chutná jak sifon. Vzduch je lepší, ale sud se musí vypít hned. Korektní řešení se jmenuje Biogon, tím se tlakuje . Pivo vďaka systému chladenia , ktorý ho udržiava v stanovenej teplote po celej dĺžke.


VÝDAJNÁ PIPA – Je otočná s tromi polohami, presúvanie motorické. Vycapne zariadenie (dvojpipa) Pipa na pivo. Každé pivo si teda budete musieť napumpovať a predchladiť.


Džbán s chladicím dílem a vylouhovacím sítkem, žáruvzdorné sklo, . Výčapné zaraidenie KONTAKT je profesionálne chladenie na pivo určené k výdaju. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Na výčepní kohout A( pípu ) upevněte zašroubováním ovládací páku A(obr.


3).

Jednopáková párty pípa bez chladenia s pumpičkou. Pivní sklenice plechovka. Objednaj si výčapné zariadenie a sud piva na párty. Načapuj si pivo ako pán. Pivný balón na chladenie a servírovanie nápojov.


Výčapné hlavice - pípa na pivo sa upevňuje na džbán pomocou kovovej sponky. U nás v hospodě taky nejde PC, jen pípa. CPU a GPU na chladenie Píva ne ? Predám čapovacie - výčapné zariadenie na Pivo , spôsob vytláčania pive. Taka nejaka integrovana pipa s chladenim a pripadne aj s kompresorom poziciavat nie je zly napad. Na tejto stránke nájdete webové lokality týkajúce sa pivo.


Fodstolové chladenie Lindr CWP 100.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.