utorok 21. júla 2015

Vykurovacia tyč 300w

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie vykurovacia tyc 300w. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Vykurovacia tyč s výhrevnosťou do 300W. Farebne prevedenie chrom so režimamy prevádzky od výrobcu Zehnder.


CONCEPT TT-3vykurovacia tyč 300W elektrická, biela. Elektricka vyhrievacia tyč DBM s telesom . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Dĺžka kábla 3m, regulácia teploty 5-° C. ELEKTRICKÁ VYKUROVACIA TYČ 300W.


Výkon vykurovacej tyče : 300W Dĺžka vykurovacej tyče: 3mm. Stupeň ochrany krytu: IpxVonkajší závit: ½“ Napájanie: 2V, Hz. Pre pripojenie vykurovacie tyče do vykurovacieho telesa v kombinácii so systémom ústredného vykurovania je potreba dokúpiť T-kus (viď príslušenstvo). Cena: 3€ (2€ bez DPH) Zľava: Vaša cena: 3€ Dostupnosť: týždeň . Hranatý dizajn vhodný pre . Guľatý dizajn vhodný pre všetky typy radiátorov. Symetrické prevedenie umožňuje inštaláciu na . Ohodnoť produkt ako prvý.


Vkladá sa priamo do radiátora cez špeciálny T-kus, ktorý je prispôsobený na kombináciu elektrickej špirály a klasickej vykurovacej vody. Príslušenstvo k vykurovacím telesámEl. SAPHO ONE vykurovacia tyč s termostatom, 300W , chróm . Dĺžka prívodného kábla 2m Parametre Výška . GT - elektrické vykurovacie teleso s termostatom, ktorý sníma . Thermal elektrická vykurovacia - k radiátorom Thermal.


Expresné doručenie po Slovensku!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.