utorok 14. júla 2015

Pdr oprava karoserie nitra

Pri opravách technológiou PDR (Paintless Dent Removal) nedochádza k porušeniu laku. Oprava karosérie bez poškodenia laku. Jedná sa o opravu karosérie bez poškodenia laku, t. Princíp technológie spočíva vo . U nás opravujeme karosérie novou metódou PDR – Paintless Dent Repair, čo v preklade znamená oprava preliačin bez lakovania.


Ide o novú a šetrnú metódu, . Metóda PDR je moderný spôsob opravy karosérie bez poškodenia laku. Vozidlo opravou nestráca na hodnote - Vinicars. Chýba: nitra oprava po krupobiti zilina oprava preliačiny na aute pdr technologia Podobné vyhľadávania PDR - GlobalCar globalcar. Najmodernejšia technológia PDR pre vašu bezchybnú karosériu. Mechanické opravy a servis osobných, úžitkových a nákladných vozidiel, diagnostika,.


Autoservis, opravy karosérií , predaj náhradných dielov a príslušenstva. Nitra , preliačiny Bratislava, profesionálne opravy karosérie metódou pdr , . NOVINKA na našem eshopu www. Podívejte se sami, jak Vinicars šetrně a rychle opraví vaši karoserii, bez poškození laku, metodou PDR. Opravy bez poškození laku metodou PDR. Tyto deformace karoserie na bocích či.


Servisy a opravy v lokalite Nitriansky kraj v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií salóny krásy,. Karosárske práce, opravy a lakovanie karosérií , opravy plastov, umývanie áut,. Peter Repík - opravy automobilov. A to všetko vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, americkej technológii PDR a za cenu nižšiu, ako pri tradičnej oprave, pri ktorej je nutné . Hlohovecká cesta, 949Nitra.


Prověřený autoservis v Brně s moderním vybavením. Kompletní služby opravny aut od přezutí pneu až po složitější opravy a diagnostiku všech značek vozů. Carbax Nitra - Mlynárce - Samoobslužné Umývacie Boxy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.