piatok 31. júla 2015

Karcher priemyselny vysavac

Vysávače značky Karcher. Perfektný mokro-suchý vysávač na hĺbkové čistenie všetkých kobercov a. Kärcher aj tu vyzdvihuje svoju kompetentnosť v oblasti čistenia. Testované priemyselné vysávače s ochranou pred explóziou pre ATEX zónu s prachovými . Vysporiadajú sa s každou špinou: Viacúčelové vysávače Kärcher sú ideálne pre garáž, dielňu, na renováciu alebo súkromné stavby. Kvalitné vysávače Kärcher na komerčné a priemyselné používanie.


Bezpečnostné vysávače Kärcher ponúkajú bezpečnú ochranu zdravia používateľov všade. Naše výkonné priemyselné vysávače. Nová stredná trieda radu Comfort Line: WD 4. W, robustnou l plastovou nádobou, výrazne väčším objemom pre mokré a suché vysávanie a . Využití: Renovace Venkovní prostory a zahrada Dílna Čištění automobilů Výhody : Praktická funkce fukaru Všude tam, kde vysávání není možné, pomůže . Priemyselný vysávač Kärcher WD4. Správny výber vysávača je potrebné zvážiť, či už máte v domácnosti podlahy, koberce, alebo v rodine alergika, či domáce zvieratá.


Ponuka je široká, vyberať si. MV Premium je extrémně výkonný a účinný multifunkční vysavač s nádrží z ušlechtilé. Filtračný kôš umožňuje tiež bezvrecúškovú prevádzku.


Robustný, funkčný a silný priemyselný vysávač na suché vysávanie pre profesionálnych užívateľov. Predaj použitých stavebných strojov. Na rovnej podlahe môže osoba . Plochý, skladaný, umývateľný filter zaručuje dokonalú filtráciu. Profesionálny vysávač suchých nečistôt.


Celý vysávač je umiestnený na podvozku so štyrmi . Výkonný a energeticky úsporný multifunkčný vysávač Kärcher WD 3. Napájanie: Sieťové Dĺžka kabla Sieťovégo: m. Porovnajte ceny Kärcher WD Premium, čítajte recenzie a hodnotenia zákazníkov. Dobrý den, uvažuji o koupi průmyslového vysavače k úklidu na půdě, kolem . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam priemyselny . Výkonný priemyselný vysávač na suché i mokré vysávanie a čistenie podláh v. KARCHER HUBICA NA VYSAVANIE AUTA, 2. Kärcher , vŕtacie kladivo Makita, kalové čerpadlá, záhradné čerpadlá, . TB je portálová umývacia linka na automatické vonkajšie umývanie úžitkových vozidiel. Zobrazenie až zo (stránok) . Od vysávača suchých nečistôt až po plno automatický robotický vysávač , to všetko ponúka značka Kärcher , od ktorej môžete očakávať mnoho. Sací výkon zůstává díky účinnému očištění.


Dopyt: dodávateľ, priemyselný vysávač , ks, Bratislava.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.