pondelok 6. júla 2015

Palmový vosk velkoobchod

Krystalický palmový vosk do forem RPM 009. Přírodní rostlinný palmový vosk Pro domácí výrobu svíček. Vytváří na povrchu svíčky krystalický efekt. Vosk palmový krystalický 1kg - vosk na výrobu svíček (Britz WAX C - dovoz Malajsie).


Palmový krystalický vosk kg Vosk pro výrobu svíček z přírodního . KOMPONENTY PRO VÝROBU SVÍČEK Palmový vosk. Palmové svíčky se staly populárním trendem dnešní doby. Jsou totiž jiné, než ty klasické. Jejich vosk hoří déle, protože jejich výroba je mnohem kvalitnější. Palmový vosk 25kgPalmový vosk krystalickýZ tohoto vosku vyrábíme naše palmové svíčkyNa tuto položku neposkytujeme žádnou slevu nebo.


Balení obsahuje 10g vosku. Knoty nejsou součástí balení. Nevhodné pro děti do let. Sháníte kvalitní parafín? U nás najdete různé druhy pro chemický průmysl, slévárny, sklárny, lékařství, lázeňství a výrobu svíček, přesvědčte se.


POZOR: Nemíchejte palmový vosk s žádnými přísadami (stearin, canditiv aj.), ani jej neodlévejte do pryžových forem,. Velkoobchod svíček a vosků. Prodej parafínových a krystalických palmových vosků , stearínu, speciálních vosků pro lití. Parawax, Svirest Group, Prodej paraf nov ch vosk.


S tímto voskem můžete odlévat svíčky do různých forem nebo . Sada obsahuje 500g kvalitního palmového vosku , různých barev na výrobu svíček, druhy knotů a návod k použití. Nenalezli jste zde odpověď Tradiční český . Rozšířené palmové svíčky, palmový vosk a včelí svíčky prochází zajímavým procesem vývoje a my Vás přesvědčíme, proč jsou svíčky od nás nejlepší. Svíčky z palmového vosku vynikají dlouhou dobou hoření a při odhořívání vytvářejí . Ecosoya Q2pro výrobu svíček do forem, kalíšků i do. Neobsahuje žádné živočišné produkty, palmový vosk ani žádné pesticidy, . Vonný vosk s vůní vanilky je vhodný především do aroma lamp, ale také k provonění prádla.


Je vyroben ručně z přírodního palmového vosku , neobsahuje . Zdeňka Koppová Třída míru 246/131.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.