utorok 14. júla 2015

Domaci kebab v tortille

Ohriatu tortillu namažeme cesnakovým dresingom,pokvapkáme čily omáčkou(ja len tak jemne) a kto chce dá si aj kečup(ten ja nemusím). Ak rovnako milujete Grécko, . Prsia pokrájame na plátky a dáme do pácu ( kebab korenie a 2PL olivového oleja ). Necháme bokom oddychovať. Kebab v domácej špaldovej . Teď už pro kebab nemusíte do stánku s fastfoodem.

Typickou přípravu na velmi dlouhém otáčivém špízu jsme upravili pro podmínky domácí kuchyně a vznikla . Plněná tortilla kořeněným kuřecím masem a dipem s česnekovou majonézou. Domácí majonéza: Do mixéru dáme dvě celá vajíčka. Pustíme mixér a pomalinku přiléváme olej. Dokud se olej vměšuje do. Mexická tortilla s kuřecím masem . Super KEBAB ako ho robíme u nás doma.


Tým pádom máme tú zložitejšiu časť prípravy kebabu za sebou. Recept na: Tradiční kebab.

Ingredience: tortilla wraps, kuřecí maso, tatarská omáčka, 2x jogurt bílý. Jak si udělat domácí kebab můj video. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Originál videoreceptu spolu s. Gyros už není potřeba představovat. Dürüm znamená turecky rolka, dürüm kebab je tedy kebab zarolovaný do chlebové placky podobné tortille (masový obsah je stejný).


Masu dejte šanci k dostatečně dlouhému marinování a pak už jen pečte, krájejte zeleninu a hodujte. Tip na bezvadný oběd nebo večeři. Pravda, někteří členové rodiny si vyžádají dvojitou porci – tak chutný a jedlý je gyros po domácku.


Maso nakrájíme na plátky silné asi cm. Okořeníme je kořením na gyros a naskládáme do srnčího hřbetu. Dáme na hodinu odležet do lednice. V pamäti Preložiť túto stránku h min Oblíbenou řeckou pochoutku si jednoduše můžete připravit i doma podle receptu Karolíny, domácí kuchařky.


Není proto divu, že jsme se naučili „házet do jednoho pytle“ zdánlivě podobné pochutiny, jako je gyros a kebab. Doporučení však zní, neberte . Hovězí maso, sýr, domácí bulka, rajčata, ledový salát, červená cibulka, slanina a. Hranolky,150gr kebab ,bílý sýr chedar, omacka,salat. Yaprak sarma (vinné listy) plnění s rýži.


Podívejte se na nabídku ZUZU KEBAB při dodaní a na místě a poté si rychle objednejte online.

DURUM KEBAB - TORTILLA. BURGERY v domácí housce . Istanbul KEBAB je v Dobříši otevřený necelý rok, ale již teď se těší velké. FALAFEL YUKA - domácí placka, cizrnové . Tortilla plněná mletým masem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.