streda 22. októbra 2014

Prisavka na auto

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. VIACÚČELOVÉ PRÍSAVKY silikónové 30mm. Svadobná výzdoba na auto, v rôznych farbách. Prísavky na auto a mašličky na kľučky. Priehľadná prísavka na auto.


Vhodné na dekorovanie kvetov alebo ikebán na kapotu auta, pridržanie balónov.

Aranžerská vakuová přísavka je přesně to, co potřebujete pro jednoduché připevnění předmětu nebo dekorace na auto, okna, dveře a zrcadla. Profesionální autopodložka, která perfektně drží na kapotě svatebního auta. Hmotu stačí namočit několik hodin dopředu, aby dobře absorbovala vodu a vydržela . Svatební dekorace se dnes připevňují pomocí přísavek, takže již odzvonilo špendlíkům do těsnění auta nebo lepicím páskám. Univerzálny držiak navigácie – husací krk na pre systém 4-bodového uchytenia vhodný pre všetky adaptérové doštičky so systémom otvorov.


Vaše cena: 25Kč bez DPH (30Kč s DPH). Pro těžší dekorace používejte přísavky s větším průměrem. Jsme speciálka na dekorace a . Flexibilní přísavka na hladké povrchy s otočnou hlavou.

Určená pro zvedání břemen do max. Prisavka na auto najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Florexová prísavka na auto - 12x12cm. Predám svadobnú výzdobu na auto. Přísavka je z transparentního silikonu. Prichytenie prísavkami je pevné vydrží jazdu, stuha sa viaže o spätné zrkadlá. Postup instalace: Nejdříve.


Akčnú kameru EZVIZ Sje možné použiť aj v aute ako autokameru, ktorá je schopná čítať dopravné značky, upozorniť na obmedzenie rýchlosti . Cena vrátane DPH (od): 15. Tato položka je jednoduchá a praktická. Držiak do auta BLOW US-prísavka. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Produkt bol vyradený z predaja.


Okrem iného tiež nie práve príjemnú záležitosť ako sú klasické zariadenia na imobilizovanie auta , ľudovo papuče. Americká firma Barnacle . Pevné a účinné připevnění ke sklu pomocí silikonové přísavky. Otočná hlava 360° Velice snadná a ry.

Ahoj nevěsty, poradte mi, prosím, kde se dá koupit přísavka a jak jí pak připevnit na cylindr, aby držel na autě ? Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Priemer 1mm s rýchlouvoľňovačom, ideálna na prenos skiel alebo karosárske opravy (preliačiny veľkých plôch), ako napríklad bočné . Hledáte dítě v autě přísavka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.