piatok 24. októbra 2014

Vidiecky styl domu

Túžite preniesť do svojho bytu či domu kúsok nevšednosti a sofistikovanosti? Potom je pre vás vidiecky štýl bývania ako stvorený. Súčasný interiér vo vidieckom štýle: Rodinný dom v Bernolákove… Návšteva . Farmársky či vidiecky štýl vo väčšine prípadov evokuje niečo, čo pochádza. Nebudeme však klamať, celý dom v kompletne vidieckom štýle je . Vyhľadávajú ho najmä ľudia, ktorí túžia po útulnom, harmonickom, ale aj praktickom .

Vidiecky štýl patrí k čoraz viac obľúbeným štýlom bývania. Magazín o vidieckom štýle bývania. Množstvo nápadov a tipov ako si z bytu, či domu vytvoriť útulný a teplý domov.


Rekonštrukcia pod taktovkou odborníka na toskánsku architektúru. Carmen spolu so svojim manželom už roky plánovali kúpu starého domu na vidieku , ktorý. Inšpirácie pre tých, ktorí majú radi vidiecky štýl bývania.


Ponúkame nápady do obývačky, kuchyne, detskej izby či záhrady. Provensálsky štýl patrí do skupiny rôznych druhov vidieckeho štýlu.

Ide totiž o štýl francúzskeho vidieka, ktorý je spojený s oblasťou . Vonia prírodou - slamou, kvetmi, ovocím a chlebom. V mnohých prípadoch ide skôr o nastavenie . Ukončená výstavba rodinného domu vo vidieckom štýle. Výstavba bola zahájená v máji a ukončená v novembri.


Hovorí sa mu aj vidiecky štýl. Je zaujímavý najmä pre neho . Hlavne kúzlo tohto štýlu tkvie v množstve starožitných . Zariaďujete si váš dom či byt a chceli by ste do vášho interiéru vniesť. Denne prináša množstvo zaujímavých . Päť nápadov, ako vniesť tradičný vidiecky štýl do vášho domova. Byt v panelákovom dome v Košiciach. Dĺžka trvania rekonštrukcie mesiacov.


Betóny pre najdlhší diaľničný tunel na Slovensku Višňové. Na najsledovanejšiu stavbu Slovenska dodal ZAPA beton ako výhradný dodávateľ betónu k . Katalógové projekty pre vidiecke a tradičné rodinné domy. Vyberte si štýl , ktorý vám vyhovuje.


Všetky projekty sú v ultranízkoenergetickom štandarde.

Voľba štýlu „country“ tiež zasahuje fasádne a interiérové dekorácie a celá stavba sa nesie v znamení . Už dlhé roky využívame trojizbový vidiecky domček po manželových starých rodičoch ako chalupu. Ide o viac ako storočnú kamennú stavbu. Ak ste o ňom ešte nepočuli, . Pokojná, útulná domácka atmosféra a dôraz na detaily. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo vidieckom štýle v obci Bátorové Kosihy.


Jedná sa o tehlový dom so sedlovou strechou, dispozícia domu pozostáva z . Architektúra domu prepája tradičný vidiecky štýl s trendami a nárokmi na dnešné bývanie. Stropné konštrukcie z masívnych drevených trámov sú priznané v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.