utorok 7. októbra 2014

Dezert s mascarpone a jahodami

Slovenské jedlá a medzinárodná . Recepty pre chutný život. Do hrnca si dáme vodu, cukor , jahody a limetovú šťavu. Necháme variť aby nám vznikla . A sladké jahody s jemnou pěnou z mascarpone si prostě zamilujete.

Klasický italský dezert doplňte šťavnatými jahodami a dejte vychladit. K létu patří jahody naprosto neodmyslitelně. Pokud se jich stejně jako my nemůžete nabažit, vybrali jsme pro vás hned několik skvělých receptů.


Ingredience na krém vyšlehám ve vyšší nádobě do hladka a husta. Do kastrůlku pokrájíme jahody na drobno,přidáme cukr, limetkovou šťávu a kůru,. Jahody rozkrájejte na ctvrtiny.


Dzem, likér a citronovou stávu smíchejte a promíchejte s jahodami.

Smetanu uslehejte a susenky nalámejte na . Souboj receptů: Bleskové dezerty z jahod. Na porcí potřebujete: 2g jahod , 5g mascarpone , 1ml smetany ke šlehání, mandlový . Kdysi jsem ochutnala tuto kombinaci jahod , redukce z balsamica a vanilkového. Balsamico povznáší celý dezert na něco speciálního a pikantního.


Ve střední míse smíchejte mascarpone , řecký jogurt, vanilkový cukr a pár . Rychlý a chutný dezert z mascarpone s ovocem pro mlsné jazýčky. Dezert se dá obměnit jiným ovocem, například jahodami nebo lesními plody. Italské jahodové tiramisu. Vyšlehané mascarpone s cukrem, smíchané se šlehačkou, servírované ve sklenicích spolu s jahodami , jahodovým pyré a nastrouhanými sušenkami. Pohár - neboli skleničkový dezert.


Tyhle dezerty se začaly. Báječný dezert pro sezónu jahod ! Nepropásněte čas, kdy seženete čerstvé voňavé jahody na trhu nebo přímo od farmářů. Po dlouhé době přicházím s novým seriálem, tentokrát na téma italských dezertů. A začneme stylově – s mascarpone !

Na koláč o průměru asi . Když už na přípravu sladké tečky nezbývá čas, sáhněte po minutovém receptu z babiččina receptáře. Zkuste jahody se šlehačkou po italsku. Mezi nejoblíbenější pochoutky patří osvěžující dezerty z jahod.


Ze smetany, mascarpone a moučkového cukru si umíchejte krém, který . Máte-li rádi italský dezert tiramisu, pak je tento pohár pro vás ten pravý. Je totiž z téměř stejných přísad. Originální recepty z pomazánek a sušenek Lotus Biscoff. Mascarpone našlehejte se lžičkami cukru a citrónovou kůrou. Kdybych si měla vybrat nejlepší nepečený dezert , byl by to právě tento.


Kombinace tvarohu, mascarpone , jahod a vanilky? Ovocie umyjeme, jahody narežeme na štvrtiny. Expresný dezert z mascarpone a čerstvého . Dort Nemesis je vydatný, snadno zhotovitelný dezert , hutný díky kvalitní čokoládě , doplněný hedvábným mascarpone a osvěžený čerstvými jahodami. Ochutnejte skvělý letní dezert ! Nepečené, pečené, v pohároch, s ovocím aj čokoládou.


Vyskúšajte chutné koláče a dezerty s mascarpone.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.